• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: Η ομάδα της Marc VDS Racing ετοιμάζεται πυρετωδώς
Η Βελγική ομάδα πρωτοεμφανίζεται στις 15 Φεβρουαρίου
Νέα 31/01/2010 - 08:43

Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

Στις δοκιμές της Catalunya, στα μέσα Φεβρουαρίου, οι αναβάτες της Marc VDS Racing, Scott Redding και Vincent Lonbois, θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να οδηγήσουν τις καινούριες τους μοτοσυκλέτες. Πρόκειται για πρωτότυπα σχεδιασμένα από το Ελβετό κατασκευαστή Suter, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν άμεσα στο αρχηγείο της ομάδα, στο Βέλγιο.

 

"Κοιτάξαμε υπομονετικά τις διαθέσιμες επιλογές, ενώ ταξιδέψαμε και στην Valencia για να δούμε αρκετές μοτοσυκλέτες στο αρχικό στάδιο εξέλιξής τους", εξήγησε ο team manager της ομάδας, Michael Bartholemy. "Ήταν μια δύσκολη επιλογή, αλλά πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα της Suter ήταν η καλύτερη για την ομάδα της Marc VDS Racing."

 

"Είχα έρθει σε επαφή με τον Eskil Suter στο παρελθόν και έχουμε μια άριστη σχέση συνεργασίας. Επίσης πιστεύω ότι η Suter Racing έχει πολύτιμη εμπειρία από τη συνεργασία της με τα αγωνιστικά project των Kawasaki και Ilmor, στα MotoGP. Αυτή η εμπειρία τους βοήθησε ώστε να παρουσιάσουν εξ αρχής μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα", τόνισε ο Βέλγος.

Redding 2
Redding 2

 

"Επιθυμούμε οι δοκιμές να ξεκινήσουν σύντομα. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμοι οι κινητήρες με τους οποίους θα αγωνιστούμε, οπότε οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν με βελτιωμένους κινητήρες supersport (από CBR600). Ούτως ή άλλως, οι διαφορές στην ιπποδύναμη και στον τρόπο απόδοσης της ισχύος δε θα είναι μεγάλες, σε σχέση με τους κινητήρες που τελικά θα χρησιμοποιηθούν", ολοκλήρωσε ο Bartholemy.

 

Ενώ οι μοτοσυκλέτες θα ρυθμίζονται στις εγκαταστάσεις της ομάδας, κοντά στις Βρυξέλλες, οι Redding και Lonbois θα προετοιμάζονταιMarc VDS Racing

Marc VDS Racing
για τις δοκιμές του Montmeló στο πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Ο κάθε αναβάτης θα επιλέξει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης, για ολόκληρη τη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

LOCATELLI: Αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή του TEAM JUNIOR GP FMI

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK - ΔΟΚΙΜΕΣ VALENCIA: Εντυπωσιακός CHECA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα