• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK - ΔΟΚΙΜΕΣ VALENCIA: Εντυπωσιακός CHECA
Καλοί χρόνοι από τον Ισπανό που άφησε πίσω του εργοστασιακούς αναβάτες...
Νέα 30/01/2010 - 13:59

Μετά τις δοκιμές στην πίστα του Algarve, κάποιες ομάδες ταξίδεψαν στη Valencia για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Ο καιρός πάντως δεν τους έκανε τη χάρη αφού η βροχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν τους επέτρεψαν να δουλέψουν όπως θα ήθελαν.

Παρ' όλα αυτά τη 2η μέρα, που οι συνθήκες βελτιώθηκαν κάπως οι αναβάτες των εργοστασιακών Ducati και BMW και της ιδιωτικής Althea μπήκαν στην πίστα και έγραψαν αρκετά χιλιόμετρα δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα.

Την παράσταση έκλεψε ο Carlos Checa που μόλις στη 2η επαφή του με την 1198R της Ducati κινήθηκε ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1'33"8, παρότι ο υδράργυρος κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος να μην ξεπερνάει τους 10 βαθμούς Κελσίου και αυτή του οδοστρώματος να είναι στους 12.

«Δουλέψαμε πολύ καλά παρά τη χαμηλή θερμοκρασία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις δοκιμές. Εστιάσαμε πάνω στο set-up της μοτοσυκλέτας ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Μετά από αυτές τις δοκιμές αισθάνομαι πιο άνετος και πιο σίγουρος με τη μοτοσυκλέτα μου. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», σχολίασε ο έμπειρος Ισπανός αναβάτης.

Πίσω του βρέθηκε ο Nori Haga της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, με τον έτερο οδηγό της Althea Ducati, Shane Byrne να ακολουθεί από κοντά.

Ο Μichel Fabrizio ήταν 4ος, ενώ πολύ μια θέση πιο κάτω βρέθηκε ο Jakub Smrz με την 1098RS του Τeam Guandalini-Borciani.

Συνεχίζονται οι δυσκολίες για την ομάδα της BMW που δεν κατάφερε να σημειώσει ανταγωνιστικούς χρόνους προς απογοήτευση του νέου επικεφαλής Davide Tardozzi που τονίζει ότι «έχουμε δρόμο μπροστά μας, χρειαζόμαστε δουλειά».

«Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να βρούμε κάποιο βασικό set-up και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους χρόνους. Στο Phillip Island θα δώσουμε στους αναβάτες μας ένα βασικό set-up που θα μπορέσουν να εξελίξουν ώστε να έρθουν και οι επιδόσεις. Γνωρίζουμε ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά στους κορυφαίους, αλλά θα φτάσουμε», πρόσθεσε ο έμπειρος Ιταλός.

Αναλυτικά οι καλύτεροι χρόνοι:
1. Checa (SPA-Ducati) 1’33”8
2. Haga (JPN-Ducati) 1’34”0
3. Byrne (GBR-Ducati) 1’34”0
4. Fabrizio (ITA-Ducati) 1’34”3
5. Smrz (CZE-Ducati) 1’34”7
6. Corser (AUS-Bmw) 1’35”2
7. Xaus (SPA - Bmw) 1’35”5

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Η ομάδα της Marc VDS Racing ετοιμάζεται πυρετωδώς

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Υποψήφιος για τον Τίτλο Laureus World Sportsman

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα