• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LOCATELLI: Αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή του TEAM JUNIOR GP FMI
Σε νέο πόστο ο Ιταλός
Νέα 31/01/2010 - 09:09

ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ

 

Στα 35 του χρόνια και με 15 χρόνια εμπειρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς και έναν Παγκόσμιο Τίτλο στα 125cc, ο Roberto Locatelli αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να προσφέρει στους αγώνες από ένα διαφορετικό πόστο.

 

Η νέα του δουλειά θα είναι η βοήθεια νέων, ταλαντούχων αναβατών. Ο Locatelli θα αναλάβει ρόλο προπονητή και συντονιστή του Team Junior GP FMI, ενός θεσμού που στηρίζεται από την Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) και έχει σα σκοπό την ανάδειξη και την ώθηση νέων ταλέντων.

 

Ο Locatelli, έχει τεράστια αγωνιστική εμπειρία έχοντας συμμετάσχει στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα των 125cc και 250cc (κερδίζοντας τον Τίτλο στα 125cc το 2000). Επίσης, είχε και αρκετούς τραυματισμούς με σοβαρότερο αυτόν του 2007 στην πίστα της Jerez, που λίγο έλειψε να τερματίσει απότομα την καριέρα του.

Locatelli Gilera
Locatelli Gilera

 

"Αυτή η θέση είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να δουλεύω με νέα ταλέντα σα συντονιστής του Team Junior GP FMI", δήλωσε ο Locatelli. "Είμαι υπόχρεος στον Paolo Sesti (πρόεδρος της FMI) και στον Giampiero Sacchi (Piaggio Group) που εκτίμησαν το πάθος μου για τους αγώνες και τις μοτοσυκλέτες, καθώς και τον επαγγελματισμό μου."

 

"Με την εμπειρία μου και τις παραστάσεις μου ελπίζω να βοηθήσω νέους ταλαντούχους αναβάτες να ανεβάσουν το επίπεδό τους. Στόχος μου είναι να τους δω να βελτιώνουν την ταχύτητά τους. Ταυτόχρονα, είναι εξίσου σημαντικό να παραμείνουν πειθαρχημένοι και να σέβονται τους αντιπάλους τους μέσα στην πίστα. Πιστεύω πως θα καταφέρω να τους βοηθήσω", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

FB CORSE: Ο McCoy αντικαθιστά τον Hopkins;

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: Η ομάδα της Marc VDS Racing ετοιμάζεται πυρετωδώς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα