• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Υποψήφιος για τον Τίτλο Laureus World Sportsman
Valentino Rossi VS Usain Bolt
Νέα 30/01/2010 - 10:27

VALENTINO ROSSI VS USAIN BOLT

 

Τα βραβεία Laureus World Sports Awards για το 2010 θα απονεμηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο Abu Dhabi, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

Παρότι αρκετοί επιφανείς αθλητές είναι υποψήφιοι, οι σοβαρότεροι διεκδικητές του Τίτλου είναι ο Τζαμαϊκανός sprinter, Usain Bolt και ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ιταλός αναβάτης, Valentino Rossi.

 

Ο Usain Bolt, ήδη κατέκτησε τον Τίτλο του Προσώπου της Χρονιάς για το 2009, του περιοδικού Time, ενώ ήταν ο νικητής του Laureus World Sportsman πέρσι. Ο Τζαμαϊκανός sprinter κατέχει αυτή τη στιγμή το ρεκόρ στη κούρσα των 100m, με 9.58 δευτερόλεπτα και στην κούρσα των 200m, με 19.19 δευτερόλεπτα.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Valentino Rossi είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους αναβάτες όλων των εποχών, με 7 Τίτλους στη Μεγάλη Κατηγορία και 9 συνολικά, μέχρι τώρα. Επίσης, είναι ο μοναδικός αναβάτης που έχει κερδίσει Πρωτάθλημα στα δίχρονα 500cc, στα τετράχρονα 990cc και στα τετράχρονα 800cc.

 

Άλλοι υποψήφιοι για τον Τίτλο 2010 Laureus World Sportsman είναι ο 4 φορές νικητής του βραβείου, Roger Federer (Tennis), ο Hideki Matsui (Baseball), ο Kenenisa Bekele (δρομέας μεγάλων αποστάσεων), ο Lionel Messi (Ποδόσφαιρο), ο Alberto Contador (Ποδηλασία), ο Santonio Holmes (American Football), ο Mitchell Johnson (Cricket), ο Manny Pacquiao (Boxing), ο Michael Phelps (κολύμβηση), ο Andreas Thorkildsen's (ακόντιο) και ο Craig Alexander (Τρίαθλο).

Bolt Ferrari
Bolt Ferrari
Rossi 2
Rossi 2
Bolt 2
Bolt 2

Επόμενο άρθρο »

WSBK - ΔΟΚΙΜΕΣ VALENCIA: Εντυπωσιακός CHECA

« Προηγούμενο άρθρο

FB CORSE: Πλάνα για νέο αναβάτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα