• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FB CORSE: Πλάνα για νέο αναβάτη
Η Ιταλική ομάδα ανασυντάσσεται
Νέα 30/01/2010 - 09:57

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ

 

Παρότι πριν δύο εβδομάδες η FB Corse επέμενε πως ο John Hopkins ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στο παζλ του project της για τα MotoGP, τελικά η Ιταλική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι δε θα υπάρξει συνεργασία με τον ΑγγλοαΑμερικάνο αναβάτη.

 

Όπως έχει αναφερθεί, η FB Corse σχεδιάζει να συμμετέχει στο φετινό Πρωτάθλημα με μια τρικύλινδρη μοτοσσυκλέτα, με πλαίσιο δικής της σχεδίασης. Η ομάδα αρχικά είχε ανακοινώσει ότι αναβάτης της θα είναι ο Hopkins, ο οποίος τελικά θα αγωνιστεί στα AMA Superbike, με την ομάδα M4 Suzuki. Έτσι, με τον πρώην εργοστασιακό αναβάτη των Suzuki και Kawasaki να είναι εκτός πλάνων, η FB Corse αναζητεί εναλλακτική λύση για αναβάτη με δυνατό όνομα και αγωνιστική εμπειρία.

 

"Η FB Corse ανακοινώνει με λύπη ότι οι όροι συνεργασίας με τον John Hopkins τερματίζονται οριστικά." Αυτή ήταν επίσημη δήλωση της ομάδας. Η ιδιοκτήτης της ομάδας, Andrea Ferrari πρόσθεσε: "Έχουμε μπροστά μας μια άσχημη κατάσταση, που αφήνει πικρή γεύση στο στόμα, κυρίως για τον τρόπο που έγιναν οι διάφοροι χειρισμοί. Λυπάμαι πολύ, ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στο αγωνιστικό μας project. Μέχρι πριν λίγες μέρες, η πλευρά του αναβάτη δήλωνε ότι η συμφωνία θα προχωρούσε, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Δυστυχώς, δεν τίμησαν όπως έπρεπε το προσύμφωνό μας."

FB Corse Prototype
FB Corse Prototype

 

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της FB Corse τονίζει ότι τον επόμενο μήνα, στο σαλόνι του Μιλάνο, θα γίνει επίσημη παρουσίαση της ομάδας, μαζί με το νέο αναβάτη της."Ο νέος αναβάτης είναι πρωτοκλασάτος, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε όλα τα μεγάλα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ διαθέτει και σημαντικές ικανότητες για τις δοκιμές και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είναι μια έκπληξη που σύντομα θα αποκαλύψουμε, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας", ολοκλήρωσε ο Ferrari.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Υποψήφιος για τον Τίτλο Laureus World Sportsman

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΟΚΙΜΕΣ SEPANG: Επιστροφή στη δράση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα