• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ευχαριστημένος ο VERMEULEN από την πορεία των δοκιμών
«Άρχισα να αισθάνομαι ότι η μοτοσυκλέτα είναι δική μου και να είμαι πιο άνετος πάνω της», λέει ο Αυστραλός...
Νέα 20/12/2009 - 17:10

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης αποχώρησε από την πίστα της Almeria o Chris Vermeulen.

Τo διήμερο 17-18/12 ο Αυστραλός αναβάτης που επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike μετά την 4ετή θητεία του στα MotoGP, βρέθηκε στην ισπανική πίστα για δοκιμές ενόψει του 2010.

Μαζί με τον team-mate του Tom Sykes δούλεψαν πάνω στην εργοστασιακή Kawasaki ZX-10R δοκιμάζοντας κάποια νέα εξαρτήματα αλλά και διάφορες ρυθμίσεις.

«Οι δοκιμές πήγαν καλά σε μια πίστα που δεν γνώριζα και την οποία έπρεπε να μάθω. Το ευχάριστο όμως είναι ότι άρχισα να αισθάνομαι ότι η μοτοσυκλέτα είναι δική μου και να είμαι πιο άνετος πάνω της. Πλέον μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά της και τις αντιδράσεις της στις αλλαγές που κάνουμε».

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει η νέα ZX-R είναι τα νέα ηλεκτρονικά της Magneti Marelli τα οποία είχε εξελίξει η Kawasaki για την ομάδα της στα MotoGP.

«Βελτιώσαμε τις αναρτήσεις και τώρα δουλεύουν όπως ακριβώς θέλω. Επίσης δουλέψαμε αρκετά στο κομμάτι των ηλεκτρονικών. Πρόκειται για μια αναθεωρημένη έκδοση αυτών του 2009 αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι τα δουλεύουν μηχανικοί που έχουν έρθει από την ομάδα των MotoGP», είπε ο 27χρονος αναβάτης.

Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα της Kawasaki θα βρεθεί στη Jerez όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το 2010. «Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα στη Jerez γιατί γνωρίζω καλά την πίστα και αυτό θα με βοηθήσει στο να καταλάβω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Ο Abraham ταχύτερος στην Almeria, η Aspar ακόμα αναποφάσιστη για το πλαίσιο.

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO: Ανασκόπηση της φετινής σεζόν.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα