• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 Κατατακτήριες
Επιστροφή στις Pole Position για τον Celestino Vietti
Νέα 06/07/2024 - 16:08

O Celestino Vietti είχε δείξει ήδη από το πρωί του Σαββάτου ότι είχε το ρυθμό για να πετύχει μια καλή θέση εκκίνησης, όμως μια πτώση του Aron Canet έβγαλε τις κίτρινες σημαίες και ανάγκασε τον Ιταλό της ΚΤΜ να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες. 

Ο Vietti κατάφερε να περάσει με άνεση από αυτές και στις δεύτερες κατατακτήριες βρέθηκε στην κορυφή στα τελευταία στάδια, με 1:22.778 για να κατακτήσει την 6η Pole Position της καριέρας του στη Moto2 και την έβδομη συνολικά. 

Ο Jake Dixon δείχνει να έχει βρει κάτι μαζί με την ομάδα του στα τελευταία Grand Prix και πήρε τη δεύτερη θέση, με τον Fermin Aldeguer να συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκινησης. 

Ο Senna Agius έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στη Moto2 μέχρι στιγμής και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Manuel Gonzalez και τον Tony Arbolino, ο οποίος κρατούσε την προσωρινή Pole Position στα πρώτα στάδια. 

Ο νικητής του Assen, Ai Ogura, θα ξεκινήσει από την κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης, έχοντας δίπλα του τους Diogo Moreira και Marcos Ramirez. Ο Alonso Lopez ξεκινάει 10ος, με τον τραυματία Joe Roberts να κάνει μια ηρωική προσπάθεια για να τερματίσει 11ος. 

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Sergio Garcia, είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια και δεν κατάφερε νάτι καλύτερο από την 12η θέση. 
 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα