• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Εγκαινιάζει τη δεύτερη έκθεση της Ducati στην Ινδία.
Ο Αμερικάνος αναβάτης προσκεκλημένος στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Ducati στο Mumbai.
Νέα 20/12/2009 - 07:49

O Nicky Hayden, εργοστασιακός αναβάτης της Ducati στα MotoGP, ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος στα εγκαίνια το νέου καταστήματος της Ducati στο Gurgaon, ένα από τα πιο δυναμικά διαμερίσματα της Ινδικής Πρωτεύουσας.

 

Τον Αμερικάνο αναβάτη υποδέχτηκαν ο Ashish Chordia, επικεφαλής της Precision Motor India Private Limited και μεγάλος οπαδός της Ιταλικής φίρμας. Ο κύριος Chordia, μαζί με τον Mirko Bordiga, Που είναι επικεφαλής της Ducati Asia Pacific, παρουσίασε τον Hayden σε ένα μεγάλο πλήθος από ντόπιους δημοσιογράφους και ο Αμερικάνος μίλησε μαζί του για τις εμπειρίες του σαν εργοστασιακός αναβάτης στο δυσκολότερο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας, στον κόσμο.

 

"Αυτή η εκδήλωση με βοήθησε να καταλάβω τη στρατηγική σημασία μιας αγοράς όπως η Ινδία, τις μεγάλες δυνατότητές της και κυρίως τη δημοτικότητα της Ducati και των MotoGP σε αυτή τη χώρα. Η Ducati έχει τη δυνατότητα να μαζεύει ένθερμους οπαδούς παντού, τόσο σε ότι αφορά τα προϊόντα της, όσο και λόγω της παρουσίας της στους αγώνες", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006.

 

"Είμαι χαρούμενος που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς και τόσο μεγάλη προσμονή για την καινούρια σεζόν. Το 2009, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, παρουσιάσαμε σταδιακή και σταθερή βελτίωση και μετά τις δοκιμές της Valencia είμαι ενθουσιασμένος εν όψει της καινούριας χρονιάς. Πραγματικά ανυπομονώ να ξαναβρεθώ πάνω στην Ducati μου", ολοκλήρωσε ο Hayden.

 

Ο κύριος Ashish Cordia δήλωσε από την πλευρά του: "Η φίρμα της Ducati συμβολίζει μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και δεν υπάρχει καλύτερος εκπρόσωπος από τον Nicky για να προωθήσει αυτή την εικόνα. Το άνοιγμα του νέου καταστήματος της Ducati θα προσφέρει τα προϊόντα της εταιρίας σε πελάτες από τις μεγάλες και σημαντικές αγορές του Delhi και του Mumbai, όπου θα προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και After Sales, που υπάρχει στην αγορά."

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Πρώτος στην ψηφοφορία του Crash.net για το δημοφιλέστερο αναβάτη του 2009.

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο ERNESTO ΜARINELLI μιλάει για το 2010 και τους αντιπάλους της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα