• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marc αγωνίζεται με αρκετό πόνο, ο Alex παίρνει και άλλον βαθμό
Αγώνες 06/07/2024 - 22:51

Υπό το άγρυπνο βλέμμα ενός εκστατικού Keanu Reeves, ο Αγώνας σπριντ της Γερμανίας ξεκίνησε με τους Alex και Marc Marquez να βρίσκονται στην εκκίνηση στην 5η και 13η θέση, αντίστοιχα.

Ο πρώτος είχε μια δύσκολη περίοδο Κατατακτήριων καθώς έπεσε και υπέστη ένα μεγάλο χτύπημα στον λαιμό του. Η επίδοση του Marc στις Κατατακτήριες 1 ήταν ακόμη πιο ατυχής, καθώς τον καθυστέρησε άλλος αναβάτης που βρέθηκε στη μέση της αγωνιστικής γραμμής κατά την τελευταία του προσπάθεια γρήγορου γύρου, κάτι που τον εμπόδισε να περάσει στις Κατατακτήριες 2.

Ο Αγώνας, ωστόσο, χαμογέλασε στο #93, που τερμάτισε σε μία καλή 6η θέση μετά από μια επιστροφή και μια τελική υπέρβαση με τον Viñales που φάνηκε μόνο στο “photo finish”. Ο Ισπανός αναβάτης δεν είναι σε κορυφαία φόρμα λόγω του μεγάλου χτυπήματος στο πλευρό που υπέστη την προηγούμενη μέρα, αλλά είχε έναν δυνατό Αγώνα μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ο Αγώνας του Alex ήταν πολύ πιο δύσκολος, με ένα όχι πολύ καλό ξεκίνημα και μια καλή μάχη με τους αναβάτες της KTM για τον τελευταίο διαθέσιμο βαθμό.

6ος - MARC MARQUEZ #93

«Το να ξεκινάς από τη 13η θέση εδώ είναι ένα πρόβλημα, γιατί όσο κι αν σου αρέσει αυτή η πίστα, υπάρχουν μόνο δύο σημεία όπου μπορείς να προσπεράσεις… Ήταν ένα δυσμενές Σαββατοκύριακο από χθες το απόγευμα και μετά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση αύριο, αλλά η σημερινή 6η θέση είναι ένα καλό σημάδι. Ευτυχώς το γεγονός ότι υπάρχουν κυρίως αριστερές στροφές σε αυτή την πίστα βοηθάει για τη φυσική μου κατάσταση, διαφορετικά πιθανότατα δεν θα είχα αγωνιστεί καθόλου».

9ος - ALEX MARQUEZ #73

«Μετά την πτώση στις Κατατακτήριες πιστεύω ότι αυτό είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Δέχτηκα ένα μεγάλο χτύπημα στον λαιμό μου και σε αυτό το σημείο είχα σπάσει τον δεύτερο σπόνδυλό μου πριν από μερικά χρόνια, οπότε υπήρχε μια μικρή ανησυχία. Ευτυχώς, τίποτα δεν είναι ανησυχητικό, αλλά σήμερα δυσκολευτήκαμε λίγο στον Αγώνα λόγω της έλλειψης χρόνου ανάπαυσης μεταξύ των Κατατακτήριων και του Αγώνα. Ο ρυθμός ήταν καλός και αύριο θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να πάμε διακοπές με μια γλυκιά γεύση στο στόμα μας».

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Martin επιβραδύνει τον Bagnaia στη βαθμολογία, καθώς ο Oliveira ανεβαίνει στο βάθρο του Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα