• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν είχα την ταχύτητα για παραπάνω
Ικανοποίηση για το βάθρο
Νέα 03/11/2019 - 20:04

Ειλικρινής μετά το τέλος του Αγώνα στην Μαλαισία σήμερα, ο Andrea Dovizioso παραδέχτηκε ότι δεν είχε το ρυθμό για να πιάσει τους 2 αναβάτες μπροστά του.

 

Κατάφερε όμως να εξασφαλίσει το βάθρο χάρη στην καταπληκτική του εκκίνηση από την 10η θέση και το φοβερό του πρώτο γύρο.

 

«Αυτή με βοήθησε και ήξερα ότι τη χρειαζόμασταν για να παλέψουμε για το βάθρο. Ο Jack ήταν λίγο επιθετικός στην αρχή, όπως πάντα κι έχασα 2 θέσεις, αλλά δεν είχα την ταχύτητα να μείνω με τον Marc».

 

«Το προσπάθησα, αλλά έκανα λάθη μιας και ήμουν στο όριο. Πάντως είμαι χαρούμενος γιατί ποτέ δεν κάναμε τόσο καλό Αγώνα στο στεγνό στην Μαλαισία. Και η διαφορά δεν ήταν μεγάλη».

 

«Δεν είχαμε την ταχύτητα για κάτι παραπάνω, αλλά το γεγονός ότι πήραμε το βάθρο είναι σημαντικό, ειδικά μετά τις άσχημες κατατακτήριες χτες».

 

Και συνέχισε μιλώντας για τις δυσκολίες του Αγώνα:

 

«Ήταν πολύ δύσκολα και το ελαστικό είχε μεγαλύτερη φθορά σε σχέση με τα ελεύθερα κι έτσι έπρεπε να προσαρμοστείς».

 

«Πίστευα ότι θα ήμουν πιο γρήγορος, αλλά συμβαίνει… ειδικά με την τόση ζέστη εδώ».

 

Ο Dovi επανέλαβε ποιο είναι το «τρωτό» σημείο της μοτοσυκλέτας του.

 

«Είμαστε πολύ αργοί μέσα στις στροφές… σε κάθε επιτάχυνση ήμουν καλύτερος, αλλά μέσα στη στροφή έπρεπε να κόβω επειδή το ελαστικό δεν μου επέτρεπε να είμαι πιο γρήγορος».

 

Ο Andrea Dovizioso θα έχει στην Valencia την ευκαιρία, με μια 10η θέση, να ξεπεράσει το προσωπικό ρεκόρ των 261β μέσα σε μια σεζόν που έχει από πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Διασκέδασε τη μάχη για το βάθρο ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τέλειος πρώτος γύρος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα