• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διασκέδασε τη μάχη για το βάθρο ο Rossi!
Έκανε τον 1ο ταχύτερο γύρο από το 2016
Νέα 04/11/2019 - 09:22

Παρά το ότι ήταν αυτός που, για πρώτη φορά από το 2016 (Le Mans), είχε τον ταχύτερο γύρο στον Αγώνα χτες, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

 

Κι αυτό επειδή ο Valentino Rossi δεν μπόρεσε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση του Andrea Dovizioso και της Ducati του.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Vale ήταν χαρούμενος από το γεγονός ότι ήταν δυνατός σε μια απαιτητική πίστα όπως είναι αυτή της Sepang.

 

«Ήταν καλός Αγώνας για εμάς. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς την ταχύτητα και τα αποτελέσματά μας στους προηγούμενους Αγώνες».

 

«Ήθελα το βάθρο, αλλά δεν μπορούσα να νικήσω τον Andrea. Έκανα όμως τον ταχύτερο γύρο που ήταν και νέο ρεκόρ. Ένοιωθα καλά, αλλά σίγουρα έχασα λίγο χρόνο στην αρχή».

 

Ο Rossi, που ξεκίνησε από την 6η θέση, δεν είχε τα προβλήματα με τη φθορά του πίσω ελαστικού στην Sepang.

 

«Εδώ ήταν πολύ καλύτερα. Ήμουν δυνατός μέχρι το τέλος. Στις γρήγορες στροφές ήμουν πιο γρήγορος από τον Dovi, αλλά στα φρένα ήταν δύσκολο να τον περάσω».

 

«Τον πέρασα μερικές φορές, αλλά στην επιτάχυνση με περνούσε πάλι. Τα έδωσα όλα, όμως… επειδή είναι διαφορετικό να είσαι στο βάθρο».

 

«Όμως ήταν καλός Αγώνας και είχαμε δυνατό ρυθμό μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος κι επειδή από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι ένας πολύ απαιτητικός Αγώνας».

 

«Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά. Η μοτοσυκλέτα είναι καλή στις κατατακτήριες και πολύ δυνατή με τα φρέσκα ελαστικά, αλλά κάνουμε τους χρόνους με τις άκρες του ελαστικού και το φθείρουμε περισσότερο».

 

«Επιπλέον χάνουμε και σε τελική ταχύτητα κι έτσι όταν παλεύεις με τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες είναι πιο δύσκολο».

 

Ο Maverick απέφυγε όλα αυτά τα προβλήματα επειδή: «…έφυγε μπροστά από την αρχή και όταν είσαι μόνος σου μπορείς και παίρνεις τις γραμμές που θες».

 

«Μπορείς να κάνεις τη διαφορά μέσα στις στροφές, εκεί που η Μ1 είναι δυνατή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος… αυτό που έκανε ο Maverick».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Πολλές ταλαντώσεις…

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν είχα την ταχύτητα για παραπάνω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα