• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Κράτησα «λίγο στο τσεπάκι μου»
Για την περίπτωση που ερχόταν ο Marquez!
Νέα 03/11/2019 - 16:49

Την ώρα που ο Marquez έκανε έναν φανταστικό πρώτο γύρο στο σημερινό Αγώνα και από 11ος ανέβαινε στην 3η θέση, ο Vinales κατάφερνε να κάνει διαφορά 1’’ μπροστά.

 

Ήταν από τα κομβικά σημεία του Αγώνα, με τον Maverick να κάνει μια από τις καλύτερές του εκκινήσεις το τελευταίο διάστημα.

 

Μάλιστα, όπως δήλωνε αργότερα, ήταν έτοιμος για το ενδεχόμενο μιας μάχης με τον αντίπαλό του, από τον οποίο είχε χάσει πριν από μια εβδομάδα στην Αυστραλία.

 

«Αυτή τη φορά κράτησα λίγο στο τσεπάκι μου, για την περίπτωση που έρθει», έλεγε, εννοώντας ότι θα μπορούσε να κατεβάσει λίγο ακόμα τους χρόνους του, αν ήταν ανάγκη.

 

«Σε πολλούς Αγώνες είχα την ευκαιρία να παλέψω για τη νίκη και σήμερα τα κατάφερα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στην Yamaha και σε όλους που με στηρίζουν».

 

«Εμπιστευτήκαμε πολύ τη μοτοσυκλέτα για να πάρουμε τη νίκη και σήμερα τα καταφέραμε».

 

Κι εδώ ο Vinales εννοεί ότι κράτησε τη μοτοσυκλέτα του ίδια, δούλεψε πάνω σ’ αυτή και δεν δοκίμασε τις αναβαθμίσεις με το carbon ψαλίδι ή τη διπλή εξάτμιση στο Σ/Κ του Αγώνα.

 

«Όταν είσαι σε εργοστασιακή ομάδα πρέπει να δουλέψεις πολύ στη μοτοσυκλέτα για να την εξελίξεις».

 

«Κι έτσι πάντα είναι πολύ δύσκολο να έχεις ίδια τη μοτοσυκλέτα σου και να προσπαθείς να βελτιωθείς. Αυτό, όμως, έκανα από το μισό της σεζόν και μετά».

 

«Ακόμα κι όταν είχαμε τις αναβαθμίσεις κράτησα την ίδια μοτοσυκλέτα και προσπάθησα να είμαι σε κορυφαίο επίπεδο».

 

«Αυτό κάναμε… κατανοήσαμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα».

 

Ο Maverick, με τη δεύτερη φετινή του νίκη μετά το Assen, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας κι έχει 7β διαφοράς από τον Alex Rins.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς κι αν εξαιρέσουμε τον Marquez, ο Vinales έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς: 116 στο σύνολο!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τέλειος πρώτος γύρος!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα