• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ALMERIA.
Καλές οι εντυπώσεις από τις δοκιμές της Moto2.
Νέα 17/12/2009 - 08:51

Κάποιες από τις ομάδες που θα συμμετέχουν το 2010 στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2, πραγματοποίησαν διήμερη δοκιμή των πρωτότυπων μοτοσυκλετών τους στην πίστα της Almeria. Την πρώτη μέρα οι καιρικές συνθήκες προβλημάτισαν σχετικά τους αναβάτες, όμως την επόμενη μέρα ο καιρός επέστρεψε στις ομάδες να εργαστούν απρόσκοπτα.

 

Ο Τσέχος Karel Abraham ήταν ο ταχύτερος όλων, γράφοντας χρόνο 1’39.0, με την πρωτότυπη FTR M210. Αργότερα, ανακοινώθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 6 ομάδες Grand Prix και 5 ομάδες που αγωνίζονται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, για τη μοτοσυκλέτα της FTR. Ο επικεφαλής της FTR, Steve Bones δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δουλεύουμε πάνω στα σχέδια του 2010 και ολοκληρώνουμε τις διαπραγματεύσεις μας με ομάδες που ενδιαφέρουν να αγωνιστούν με την M210 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς και στο Ισπανικό." 

 

Οι Stefan Bradl και Vladimir Leonov τράβηξαν επίσης την προσοχή, στην πρώτη τους επαφή με τις μοτοσυκλέτες, Suter MMX. Οι δύο αναβάτες της ομάδας Viessmann Kiefer Racing, έγραψαν καλύτερους χρόνους 1’41.9 και 1’42.4 αντίστοιχα.

 

Το δίδυμο της Promoracing, Joan Olivé και Kenny Noyes συνέχισαν να δουλεύουν με το πρωτότυπο της Promo-Harris bikes. Όσο για την ομάδα της Pons Kalex, η πρόοδός της αναλύεται στο σχετικό άρθρο του site μας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ανακοίνωσε ANDREW PITT η Reitwagen Motorsport BMW

« Προηγούμενο άρθρο

PONS RACING: Ολοκληρώνει τις δοκιμές στην Almeria.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα