• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PONS RACING: Ολοκληρώνει τις δοκιμές στην Almeria.
Η Ισπανική ομάδα ολοκληρώνει τη διήμερη επίσκεψή της στην πίστα.
Νέα 17/12/2009 - 08:26

Η προετοιμασίες της ομάδας Pons Racing για την πρώτη χρονιά της κατηγορίας Moto2 συνέχισαν αυτή την εβδομάδα, με διήμερη δοκιμή στην πίστα της Almeria. Τόσο ο Axel Pons, όσο και ο Sergio Gadea οδήγησαν στην πίστα το πρωτότυπο της Pons Kalex και εκτίμησαν τις δυνατότητές του.

 

Η Ισπανική ομάδα που μοιράστηκε την πίστα με πολλές ακόμα μελλοντικές παρουσίες της Moto2, επηρεάστηκε αρκετά από τις καιρικές συνθήκες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες του πρωινού σε συνδυασμό με την υγρασία της πίστας, λόγω της βροχής από την προηγούμενη ημέρα, δυσκόλεψαν αρχικά το έργο των αναβατών. Την επόμενη μέρα, ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά επιτρέποντας στους Pons και Gadea να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους.

 

Οι δύο αναβάτες μοιράστηκαν το ένα και μοναδικό πρωτότυπο, όπως έγινε και στις δοκιμές της Valencia την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Pons έγραψε 45 γύρους με καλύτερο χρόνο 1’39.9, ενώ ο Gadea, 30 με καλύτερη επίδοση 1’39.7. Το πρωτότυπο της Pons Kalex δοκίμασε επίσης ο Scott Redding, μετά τους Julián Simón, Mike di Meglio και Héctor, που οδήγησαν το πρωτότυπο στην Valencia, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Βρετανός δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αίσθηση της μοτοσυκλέτας.

 

"Το πρωτότυπο θα ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου θα γίνουν οι τελικές ρυθμίσεις. Επίσης, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με διαφορετικά χαρακτηριστικά", εξήγησε ο επικεφαλής της ομάδας, Sito Pons. "Κατά συνέπεια, στις επόμενες δοκιμές θα έχουμε διαθέσιμες δύο μοτοσυκλέτες, μαζί με το τεχνικό προσωπικό που θα ολοκληρώσει το νέο μας project, στην Moto2 το 2010. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία των εργασιών και νομίζω ότι αυτές οι δύο δοκιμές εξελίχτηκαν πολύ ικανοποιητικά. Τώρα θα κάνουμε μια μικρή διακοπή για τα Χριστούγεννα και θα επιστρέψουμε για περισσότερη δουλειά."

 

Η ομάδα της Pons Kalex έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην πίστα της Jerez στις 21 και 22 Ιανουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ALMERIA.

« Προηγούμενο άρθρο

ΒARBERA για την DESMOSEDICI: «Τη διαφορά την κάνει ο STONER με το γκάζι!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα