• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: Αγώνας
Φοβερός Arbolino στους 2 τελευταίους γύρους!
Νέα 30/06/2019 - 18:11

Καταπληκτικά ώριμος και απίστευτα γρήγορος ήταν ο Tony Arbolino στους δυο τελευταίους γύρους του σημερινού Αγώνα της Moto3!

 

Ο Ιταλός έκανε τον ταχύτερό του γύρο στον προτελευταίο γύρο, όταν και κατάφερε να καλύψει αρκετό έδαφος από το 1’’ περίπου που τον χώριζε από τον Lorenzo Dalla Porta.

 

Στον τελευταίο γύρο εξακολουθούσε να είναι πολύ γρήγορος και λίγο πριν το τελευταίο εσάκι της πίστας, πήρε την πρώτη θέση από τον συμπατριώτη του.

 

Έτσι κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του – σε διάστημα τριών GP – και να κερδίσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

 

Κερδισμένος στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την πτώση του στο Montmelo, ήταν και ο Lorenzo Dalla Porta, ειδικά μετά την άσχημη εμφάνιση σήμερα του Aron Canet.

 

Ο Dalla Porta πλησίασε στους 7β τον Ισπανό στο βαθμολογικό πίνακα και ήταν χαρούμενος παρά το ότι για μια ακόμη φορά φέτος έμεινε στη 2η θέση και ψάχνει την 1η του νίκη για το ’19.

 

Τρίτος ήταν ο Jakub Kornfeil, κάνοντας πανέξυπνο Αγώνα στο τέλος. Ο Τσέχος ήταν ένας από τους αρκετούς που έκοψαν την πίστα στο τελευταίο εσάκι.

 

Τιμωρήθηκε από τους Αγωνοδίκες με Long Lap Penalty και αφού εξάντλησε τους τρεις γύρους που είχε στη διάθεσή του μέχρι να εκτίσει την ποινή, το έκανε έχοντας πιέσει για να κάνει διαφορά.

 

Αυτή η διαφορά ήταν σωτήρια, καθώς αφού εξέτισε την ποινή επέστρεψε στην πίστα 3ος και κράτησε τη θέση του στο βάθρο μέχρι το τέλος.

 

Ο Τσέχος επέστρεψε στο βάθρο σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία φορά που είχε βρεθεί εκεί, στον εντός έδρας Αγώνα του στο Brno της Τσεχίας.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα