• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Αγώνας
Δράματα στο τέλος, 1η νίκη για Fernadez!
Νέα 30/06/2019 - 18:12

Πολλά ήταν τα δράματα στους 5 τελευταίους γύρους του Αγώνα της Moto2, με τον Augusto Fernandez να είναι, τελικά, αυτός που πήρε μια σπουδαία νίκη!

 

Όλα ξεκίνησαν πέντε γύρους πριν το τέλος, όταν οι Fernandez και Vierge είχαν μια επαφή, με τον τελευταίο να πέφτει και να παρασύρει μαζί του και τον Enea Bastianini!

 

Δυο γύρους πριν το τέλος, ο Lorenzo Baldassarri βρήκε ανοιχτό έδαφος στη μάχη για την 1η θέση και πέρασε τον Alex Marquez που ήταν πρώτος.

 

Όμως η μοτοσυκλέτα του είχε ταλαντώσεις και ο Balda δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο, έπεσε και παρέσυρε μαζί του και τον Marquez που έχασε την ευκαιρία να πάρει μια 4η συνεχόμενη νίκη.

 

Μετά το τέλος του Αγώνα ο Baldassarri πήγε να ζητήσει ιπποτικά συγγνώμη από τον αντίπαλό του, ο οποίος τη δέχτηκε και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν.

 

Έτσι, η πρώτη θέση πέρασε στα χέρια του Fernandez, ο οποίος την κράτησε μέχρι το τέλος για να πάρει, στο 31ο GP της καριέρας του (όλα στη Moto2) την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Πίσω του τερμάτισε ο πολύ χαρούμενος Brad Binder, που επέστρεψε στο βάθρο των νικητών μετά τον περσινό Αγώνα του Phillip Island, τον οποίο είχε κερδίσει.

 

Ο Binder είχε αρκετά προβλήματα στο τέλος με τη φθορά των ελαστικών, αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί κι αυτός τα λάθη των οδηγών μπροστά του.

 

Ανέλπιστο βάθρο πήρε και ο Luca Marini, ο Ιταλός έβαζε συνεχώς νεκρά στο κιβώτιο κι έχανε πολύ έδαφος στο πρώτο κομμάτι της πίστας.

 

Όμως οι πτώσεις στην πίστα τον ανέβασαν στο βάθρο, στο οποίο επέστρεψε μετά τον Αγώνα στο Mugello φέτος.

 

Ο πιο κερδισμένος στο βαθμολογικό πίνακα ήταν ο Tom Luthi!

 

Ο Ελβετός κατάφερε να ξεφύγει από τη δύσκολη στιγμή της πτώσης των Vierge και Bastianini και να κρατήσει την 4η θέση μέχρι το τέλος.

 

Μια θέση που τελικά τον ανέβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά την πτώση του Marquez στο σημερινό Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Έπαιξα σωστά τα χαρτιά μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα