• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΕΔ1
Δυνατό ξεκίνημα για Locatelli!
Νέα 17/05/2019 - 13:59

Τον καλύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές ένα της Moto2 πέτυχε ο Andrea Locatelli όντας και ο μόνος αναβάτης με χρόνο στο 1:36!

 

Με μικρή διαφορά πίσω του βρέθηκε ο Γερμανός Marcel Schrottel ενώ πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για την KTM στη Γαλλία, καθώς ο Brad Binder πήρε την 3η θέση.

 

Ο Sam Lowes  πέτυχε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Remy Gardner ο οποίος επιστρέφει μετά την πτώση του στην Jerez κάνοντας καλή παρουσία στον ένα γύρο.

 

 Aρκετοί από τους οδηγούς της κατηγορίας βελτίωσαν τους χρόνους τους στα τελευταία λεπτά, καθώς περιμένουμε βροχή κάποια στιγμή το μεσημέρι στο Le Mans.

 

Τον έκτο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Nicolo Bulega, μπροστά από τον Mattia Pasini ο οποίος και πάλι αντικαθιστά έναν τραυματία οδηγό στην κατηγορία της Μoto2.

 

Αυτή τη φορά ο Pasini είναι στη θέση του Khairul Idham Pawi και έχοντας και πάλι μοτοσυκλέτα με πλαίσιο της Kalex, έδειξε τη δύναμή του ανεβαίνοντας στην 7η θέση.

 

Πίσω του ήταν ο Tom Luthi, ενώ οι Baldassarri και Alex Marquez ακολουθούν, με τους 10 πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα