• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ2
Πολλές πτώσεις, 1ος ο Ogura!
Νέα 17/05/2019 - 15:29

Με πολλές πτώσεις έκλεισε η μέρα για την κατηγορία της Moto3, καθώς οι οδηγοί - υπό την απειλή της βροχής - κυνήγησαν τον καλύτερο δυνατό χρόνο και δεν απέφυγαν τα λάθη.

 

Με το τέλος του 40λεπτου ήταν ο Ai Ogura αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση κάνοντας χρόνο στο 1:42,147.

 

Είχαμε αρκετούς χρόνους στο 1:42 με τους 17 αναβάτες της κατηγορίας να είναι στο όριο αυτό και να έχουν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από οκτώ δέκατα!

 

Ο Niccolo Antonelli και ο Tatsuki Suzuki συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα για την SIC 58 Squadra Corse.

 

Tέταρτος ήταν ο Andrea Migno, που ήταν και η καλύτερη KTM λίγο μπροστά από τον Albert Αrenas, τον Ισπανό που είχε κερδίσει (στα χαρτιά) τον αγώνα πέρυσι στο Le Mans.

 

Ο Tony Arbolino έβαλε τη Honda του στην 6η θέση, μπροστά από τον Aron Canet, ενώ ο Gabriel Rodrigo - που ήταν 1ος στις ΕΔ1 - περιορίστηκε στην 8η θέση το μεσημέρι.

 

Ο Raul Fernandez σημείωσε τον 9ο καλύτερο χρόνο της ημέρας, μπροστά από τον Dennis Foggia καθώς σχεδόν όλοι οι αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα.

 

Στις 14 πρώτες θέσεις βρέθηκαν και οι Kazuki Masaki, Lorenzo Dalla Porta (είχε 3 πτώσεις σήμερα) Kaito Toba και Romano Fenati.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα