• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Παραμένουμε προσγειωμένοι
Δεν θα παρασυρθούμε…
Νέα 16/05/2019 - 12:03

Η νίκη του Alex Rins στο Τέξας και η δεύτερη θέση του στο GP της Jerez, φέρνουν τον Iσπανό αναβάτη της Suzuki στην 2η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον Marquez.

 

Λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αυτή την Κυριακή ο Alex Rins,  δηλώνει προσγειωμένος και έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη Γαλλία.

 

«Τα τελευταία αποτελέσματα για εμάς είναι πολύ θετικά αλλά προτιμώ να είμαι προσγειωμένος και να μην παρασυρθώ».

 

«Ξέρουμε ότι το Le Mans μπορεί να αποδειχθεί μία δύσκολη πίστα για εμάς, μιας και είναι stop-and-go, όμως η πρόοδος της μοτοσυκλέτας και η εμπειρία που έχουμε, μας κάνουν αισιόδοξους».

 

«Ξέρουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε. Το μεγάλο μας μειονέκτημα είναι στις κατατακτήριες. Δεν ξεχνάμε όμως ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στόχος μας είναι οι πρώτες θέσεις».

 

Η Suzuki έχει καταφέρει να πάρει βάθρο στην πίστα του Le Mans, το 2016 όταν στην ομάδα αγωνιζόταν ο Maverick Vinales.

 

Ωστόσο, ακόμα και ο αρχιμηχανικός του Alex Rins παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη πίστα κρύβει αρκετές δυσκολίες για την GSX-RR.

 

«Το 80% της πίστας είναι στο petco με φρένα στα πλάγια άσματα και δυνατές επιταχύνσεις από χαμηλές ταχύτητες», σχολιάζει ο Manuel Cazeaux.

 

«Χρειάζεται να έχεις καλή πρόσφυση σε διαφορετική περίπτωση η μοτοσικλέτα τείνει να ανασηκώνει το μπροστινό της τροχό».

 

«Είναι μία δύσκολη πίστα για εμάς αλλά κάθε χρόνο τα πράγματα είναι διαφορετικά και φέτος ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μια πίστα που μ’ αρέσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαλαρώνοντας πριν τη «μάχη»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα