• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαλαρώνοντας πριν τη «μάχη»
Τα αξιοθέατα επισκέφτηκαν Zarco/Quartararo/Lorenzo
Νέα 16/05/2019 - 10:28

Στο θρυλικό Moulin Rouge βρέθηκαν οι Fabio Quartararo και Johann Zarco, λίγες ώρες πριν την έναρξη του γαλλικού GP αυτό το Σ/Κ.

 

Οι δύο αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πέρασαν λίγες ώρες μαζί με τα κορίτσια του Moulin Rouge,  χαλαρώνοντας πριν τη δράση του αγωνιστικού τριημέρου.

 

Μάλιστα, ο Γάλλος αναβάτης της KTM έκανε τη χαρακτηριστική του κωλοτούμπα στο θρυλικό καμπαρέ, εντυπωσιάζοντας  τα κορίτσια.

 

Το επόμενο πρωινό,  μαζί με τους δύο προαναφερθέντες, βρέθηκε στον Πύργο του Άιφελ και ο Jorge Lorenzo, ο εργοστασιακός αναβάτης της Repsol Honda.

 

Ήταν η τελευταία στάση των τριών αναβατών, λίγο πριν μπουν για πρώτη φορά στην πίστα του Le Mans.

 

O Lorenzo δήλωσε: «Ήταν μία ωραία ημέρα που ελπίζω να μου φέρει τύχη αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι πρώτοι τέσσερις αγώνες ήταν δύσκολοι για εμένα».

 

«Όμως στο τεστ της Jerez καταφέραμε να βρούμε μερικές λύσεις και ελπίζουμε να είμαστε γρήγοροι αυτό Το Σ/Κ».

 

Ο Zarco πρόσθεσε: «Ήταν μία πολύ ωραία ημέρα και το να είσαι με τη μοτοσυκλέτα σου πλάι στον Πύργο του Άιφελ δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα».

 

«Το διασκέδασα αρκετά  και μάλιστα ξέχασα το επερχόμενο GP. Όμως την Παρασκευή θα επιστρέψουμε στη μοτοσυκλέτα κι ελπίζω να είμαι δυνατός από τα πρώτα ελεύθερα».


Τέλος, ο Quartararo είπε: «Είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους αναβάτες υπό την έννοια ότι εγώ δεν σκέφτομαι τον αγώνα που έρχεται αλλά έχω το μυαλό μου σε άλλες δραστηριότητες»

 

«Επομένως ήταν ωραία αυτή η μέρα στο Παρίσι. Νιώθω καλά και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον Αγώνα της Κυριακής».

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rins: Παραμένουμε προσγειωμένοι

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Test @ Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα