• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μια πίστα που μ’ αρέσει!
Συνήθως είμαστε ανταγωνιστικοί εδώ
Νέα 16/05/2019 - 12:09

Η πίστα του Le Mans είναι μία πίστα που ευνοεί τις Yamaha, μιας και ο συγκεκριμένος κατασκευαστής έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία GP.

 

Έτσι, ο Valentino Rossi ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα στη Γαλλική πίστα, με τον Ιταλό να προέρχεται από μία έκτη θέση στην Jerez.

 

Αυτή η 6η θέση είναι και το χειρότερό του αποτέλεσμα για φέτος, μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Η παράδοση, πάντως, είναι με το μέρος του Valentino Rossi, ο οποίος  έχει καταφέρει να πάρει 13 βάθρα στα 17 Grand Prix που έχει δώσει στο Le Mans.

 

Ο Ιταλός άσος έχει τρεις νίκες στη Γαλλία:  η πρώτη ήρθε με την Honda το 2002 και οι άλλες δύο με την Yamaha το 2005 και το 2008.

 

«Το Le Mans είναι μία πίστα που μου αρέσει και συνήθως είμαστε ανταγωνιστικοί εδώ»,  σχολιάζει ο Valentino Rossi και συνεχίζει:

 

«Το τεστ στην Jerez πήγε καλά και νομίζω ότι κάτι μπορούμε να δοκιμάσουμε και εδώ στη Γαλλία. Στόχος είναι να έχουμε ένα καλό σαββατοκύριακο».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε καλά από τα πρώτα ελεύθερα και να είμαστε γρήγοροι από την αρχή. Ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι με το μέρος μας κι έτσι θα καταφέρουμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

 

Ο Valentino Rossi είναι μόλις 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αλλά σε αντίθεση με τους τρεις αναβάτες μπροστά του, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη.

 

Παρά το ότι η πρόοδος είναι εμφανής, η Μ1 συνεχίζει να υστερεί έναντι των ανταγωνιστών της.

 

Πάντως, το Le Mans αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Vale να παλέψει και να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

CIV Junior: 10ος ο Βασίλης Παντελεάκης

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Παραμένουμε προσγειωμένοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα