• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: Αφαιρεί τις βίδες από τον αστράγαλό του.
Ο Γάλλος αναρρώνει μετά το χειρουργείο.
Νέα 24/11/2009 - 07:41

Ο αναβάτης της LCR Honda, Randy De Puniet είχε το καλοκαίρι ένα άσχημο ατύχημα σε προπόνηση motocross, λόγω του οποίου κατέληξε με μερικές βίδες στον αστράγαλό του. Παρά τον πόνο από αυτό τον τραυματισμό, ο De Puniet δεν έχασε ούτε έναν αγώνα και κατάφερε να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση σε υψηλά επίπεδα μέχρι και το τέλος της σεζόν. Εξάλλου, ο Γάλλος είναι γνωστός για την επιμέλεια που δείχνει στη γυμναστική και την ενδυνάμωση του σώματός του, κάτι που σκοπεύει να συνεχίσει και μέχρι την έναρξη των δοκιμών για τα MotoGP, το Φεβρουάριο.

 

Προς το παρόν, ο De Puniet αναρρώνει από το χειρουργείο που έκανε ώστε να του αφαιρεθούν οι βίδες από το τραυματισμένο πόδι του. "Ήταν μια πολύ γρήγορη και εύκολη επέμβαση", δήλωσε ο Randy. "Μετά την πτώση μου τον Αύγουστο δούλεψα πολύ για να πάρω ότι μπορούσα από τη μοτοσυκλέτα μου, αλλά κάποιες φορές ήταν εξαιρετικά οδυνηρό."

 

"Μετά τους αγώνες ο αστράγαλός μου ήταν πάντα πρησμένος, αλλά τώρα είμαι ικανοποιημένος αφού το μέγεθός του έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Σε 18 μέρες θα αφαιρέσω τα ράμματα και ύστερα θα ξεκινήσω την αποκατάστασή μου καθώς και σκληρή προπόνηση για να είμαι σε φόρμα το Φεβρουάριο", πρόσθεσε ο Γάλλος.

 

Ο De Puniet παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος φέτος και κυρίως πιο σταθερός από ότι στο παρελθόν. Το 2008, ο Γάλλος δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί σε έξι αγώνες, ενώ τη φετινή σεζόν μόλις σε δύο. Όμως, παρότι ολοκλήρωσε το φετινό Πρωτάθλημα με 106 βαθμούς, αντί για 61 βαθμούς που είχε συλλέξει το 2008, τρέχοντας και έναν παραπάνω αγώνα, ο Γάλλος δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα από την ενδέκατη θέση της κατάταξης για το 2009, χάνοντας την έβδομη θέση για μόλις 9 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Οργανώνει το πρώτο δείπνο για το fan club του.

« Προηγούμενο άρθρο

FLAMMINI: "Είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα