• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Οργανώνει το πρώτο δείπνο για το fan club του.
Ο Ισπανός ευχαριστεί τους οπαδούς του με δείπνο στη Βαρκελώνη.
Νέα 24/11/2009 - 08:34

150 άτομα βρέθηκαν στο δείπνο που έδωσε ο Jorge Lorenzo για το επίσημο fan club του, την προηγούμενη Παρασκευή. Ο αναβάτης από τη Mallorca πόζαρε για χάρη των οπαδών του και των φωτογράφων δίπλα σε κούκλες ντυμένες με διάφορες αγωνιστικές φόρμες του, καθώς και με τα διαφορετικά σχέδια των κρανών της X-Lite που φόρεσε φέτος. Επίσης, πραγματοποιήθηκε δημοπρασία για κάποια αντικείμενα από τον εξοπλισμό του Ισπανού, όπως κράνη της X-Lite helmets, γάντια της Dainese και αναμνηστικά της ομάδας Fiat Yamaha.

 

"Εντυπωσιάστηκα! Είχε πολύ πλάκα το σκηνικό με τους πέντε Lorenzos (αναφερόμενος στις κούκλες)", δήλωσε ο αναβάτης της Fiat Yamaha. "Αυτό είναι το πρώτο δείπνο για το επίσημο fan club μου. Το 2009 ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας του και είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι μάζεψε αμέσως τόσα πολλά μέλη."

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Lorenzo μπήκε στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί μια πλάκα τιτανίου, από την κλείδωση του ώμου του και τώρα βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης." Προς το παρόν, προτεραιότητα έχει η ομαλή αποθεραπεία μου. Ύστερα, θα ταξιδέψω στην Ινδονησία και στο Μπαλί για να ξεκουραστώ. Αμέσως μετά θα ξεκινήσω την προετοιμασία εν όψει της επόμενης χρονιάς", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Η αίσθηση από την πρώτη επαφή με την καινούρια M1 είναι ιδιαίτερα θετική. Ζούμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική εποχή και πρέπει συνεχώς να κατεβάζουμε τους χρόνους μας, έστω και για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου. Είμαι πολύ χαρούμενος από τη δουλειά που έχει κάνει η Yamaha και στις επόμενες δοκιμές θα δοκιμάσουμε μια έκδοση του κινητήρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη."

 

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ο Lorenzo δήλωσε: "Τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που τέσσερις πρωτοπόροι αναβάτες περιμένουν να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό τους την ίδια περίοδο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί με τις μεταγραφές. Για εμένα προτεραιότητα είναι η Yamaha και είναι πραγματικά απόλαυση να δουλεύω σε αυτή την ομάδα. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ (never say never", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ισπανός).

Επόμενο άρθρο »

NOYES: Αποχαιρετάει το Πρωτάθλημα CEV, με μια δεύτερη θέση στον αγώνα της Valenzia.

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Αφαιρεί τις βίδες από τον αστράγαλό του.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα