• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3ος ο Rossi στον αγώνα Αντοχής με την Ferrari,
Ο Ιταλός σούπερ-σταρ τα έδωσε όλα, αλλά η Ferrari 430 της ομάδας του αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα
Νέα 22/11/2009 - 13:36

 

Στον αγώνα οι “6 Ore di Vallelunga”, ο Ιταλός σούπερ-σταρ τα έδωσε όλα, αλλά η Ferrari 430 της ομάδας του αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που του στέρησαν κάτι καλύτερο από την 3η θέση.

 

Αρχικά ο Rossi ήταν πρώτος, όταν η 430, πάνω στην αλλαγή οδηγού, έμεινε από μίζα και χρειάστηκε 8’ λεπτά για την αλλαγή της. Μετά από αυτό όταν ο Rossi ξαναμπήκε στην πίστα ήταν 2ος, αλλά 7 γύρους πίσω από τον πρώτο.

Προς το τέλος του αγώνα και ενώ ο Valentino έδινε μάχη με το γκρουπ των πρώτων, το μοτέρ του τον πρόδωσε και αναγκάστηκε να πάει μπει στα πιτς.

 

Η τελική κατάταξη της κατηγορίας GT3, στην οποία αγωνιζόταν, έχει στην πρώτη θέση τον πρώην οδηγό της Formula 1, Emanuele Pirro, με την ομάδα του να οδηγεί μια Chevrolet Corvette, στην 2η θέση τερμάτισε η άλλη ομάδα του Team Kessel με Ferrari 430 Scuderia και τους Moncini, Naspetti, Taddeo και στην 3 θέση οι Rossi, Salucci, Ceccato.

 

«Θέλω να γυρίσω ξανά σε έναν τέτοιο αγώνα, γιατί τερματίσαμε με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει σίγουρα να ξαναέλθω», είπε ο Valentino.

Ο νικητής του αγώνα της GT3, ο Emanuele Pirro, που έχει κερδίσει 5 φορές και τις 24 ώρες του Le Mans, είπε: «Ο Valentino Rossi είναι ένα παράδειγμα για όλους τους οδηγούς, ακόμη και της Formula 1, γιατί έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και σε διαφορετικές κατηγορίες από το άθλημά του, στον ύψιστο επίπεδο και τα δίνει όλα για τη νίκη.Ελπίζω να τον βλέπουμε πιο συχνά και σε αγώνες με 4τροχα».

Επόμενο άρθρο »

DE PUNIET: Αφαιρεί τις βίδες από τον αστράγαλό του.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Προτεραιότητα μου η Yamaha, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα