• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Προτεραιότητα μου η Yamaha, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο."
Ο Ισπανός μιλάει για το μέλλον του.
Νέα 22/11/2009 - 11:12

Οι μεταγραφικές φήμες για τη σεζόν του 2011 δίνουν και παίρνουν. Ο τύπος, με κάθε ευκαιρία μετακινεί οποιονδήποτε από τους τέσσερις πρωτοπόρους αναβάτες σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, χωρίς να μπορεί τελικά να βγάλει κανείς συμπέρασμα για το τι πραγματικά συμβαίνει.

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν το τελευταίο θύμα αυτού του ειδησεογραφικού και μεταγραφολογικού στρόβιλου: Ο Ισπανός βρέθηκε στη Βαρκελώνη σε δείπνο μαζί με οπαδούς του, όπου οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον "ανακρίνουν" σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Lorenzo δήλωσε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο. "Δεν εγγυώμαι για τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

 

Ο Lorenzo πρόσθεσε ότι η τελική απόφαση θα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων και ότι δε θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το διαθέσιμο υλικό: "Δε θα βασιστώ αποκλειστικά στο αν θα έχω την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Δεν είμαι τόσο ψυχρός όσο φαίνομαι μερικές φορές. Επίσης, δε με ενδιαφέρει αν ο Rossi συνεχίσει στην ομάδα ή όχι", δήλωσε ο Jorge. Σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι το πρώτο όνομα στην Yamaha, ο Ισπανός απάντησε: "Φυσικά, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μου δίνουν κίνητρο από το αν θα είμαι το πρώτο όνομα στην ομάδα."

 

Στη συνέχεια, ο Lorenzo απέδωσε τα εύσημα στον team mate του για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου: "Ο Rossi ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος φέτος. Πιστεύω όμως, ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσω τον Τίτλο αν δεν έκανα τόσα λάθη. Έτσι όμως είναι οι αγώνες." Σχετικά με την επόμενη σεζόν, ο Ισπανός δήλωσε ότι θα είναι μια επανάληψη των όσων είδαμε τον 2009. "Οι τέσσερις πρώτοι του φετινού Πρωταθλήματος θα είναι θεωρητικά πρωταγωνιστές και το 2010. Επίσης, παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι τα συμβόλαια και των τεσσάρων τελειώνουν, με την ολοκλήρωση της επόμενης σεζόν. Είναι μια κατάσταση που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ ενδιαφέροντα στο μεταγραφικό παζάρι."

Επόμενο άρθρο »

3ος ο Rossi στον αγώνα Αντοχής με την Ferrari,

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Καλοβλέπει την επιστροφή των 990cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα