• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi 2ο χρόνο με την Ferrari!
Ο Rossi, θα είναι ο οδηγός που θα ξεκινήσει τον 6ωρο αγώνα, αφού όπως δήλωσε θέλει να πάρει την αίσθηση ενός αγώνα αυτοκινήτου
Νέα 21/11/2009 - 22:47

 

O Valentino Rossi, που τρέχει την Κυριακή το πρωί με τους Alessio Salucci (Ucio) και Andrea Ceccato, στις «6 ώρες της Vallelunga», θα ξεκινήσει από τη 2η θέση της κατηγορίας GT3 και τη 10η της γενικής κατάταξης, με την Ferrari 430 Scuderia της ομάδας Team Kessel.

Με χρόνο 1.35.949 ήταν μάλιστα ο ταχύτερος από όλους τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων που κατεβάζει στον αγώνα η Ελβετική ομάδα.

 

Ο Rossi, θα είναι ο οδηγός που θα ξεκινήσει τον 6ωρο αγώνα, αφού όπως δήλωσε θέλει να πάρει την αίσθηση ενός αγώνα αυτοκινήτου, με τους άλλους οδηγούς κοντά. Αργότερα μετά τις αλλαγές οδηγών, ο αγώνας θα είναι περισσότερο θέμα τακτικής, αλλά και τύχης, είπε χαρακτηριστικά ο «γιατρός».

 

Σε ερώτηση για το πως του φαίνεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο σε πίστα σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα, είπε: «Δεν γίνεται να τα συγκρίνω, είναι σαν να συγκρίνεις το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ».

 

Στη συγκεκριμένη πίστα ο Valentino Rossi είχε να πάει από το 1995, όταν είχε τρέξει σε έναν αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος sport production, με 125cc.

Μιλώντας για την Ferrari 430 είπε ότι σε σχέση με το Ford WRC που θα οδηγήσει στο Rally της Monza, είναι πολύ πιο κοντά σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο. «Το WRC είναι ένα μηχάνημα όπως η Ferrari F1 και η Yamaha μου του Motogp».

 

Σε λίγες ώρες λοιπόν θα μάθουμε πως τα πήγε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε έναν αγώνα αντοχής αυτοκινήτου.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Καλοβλέπει την επιστροφή των 990cc.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Ο Gino Rea δοκιμάζει μοτοσυκλέτα της νέας κατηγορίας.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα