• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Ο Gino Rea δοκιμάζει μοτοσυκλέτα της νέας κατηγορίας.
Ο Πρωταθλητής Stocksport πάνω στη μοτοσυκλέτα της FTR.
Νέα 21/11/2009 - 09:21

Ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Superstock 600 για το 2009, Gino Rea δοκίμασε μια μοτοσυκλέτα της νέας κατηγορίας Moto2, στην Αλμερία.

 

Ο Βρετανός αναβάτης προσαρμόστηκε αμέσως στη νέα μοτοσυκλέτα, που έχει κατασκευαστεί από την εταιρία FTR, γράφοντας εντυπωσιακούς χρόνους, δίπλα στον αναβάτη της ομάδας Racing Team Germany, Arne Tode.

 

Μετά τη δοκιμή ο Rea δήλωσε: "Πραγματοποίησα μερικούς γύρους με τη μοτοσυκλέτα της FTR Moto2, στην πίστα της Αλμερίας. Ο κινητήρας προερχόταν από μια CBR600 παραγωγής, οπότε από πλευράς ισχύος δεν εντυπωσιάστηκα. Πάντως, ο ήχος ήταν εκπληκτικός, έμοιαζε πολύ με μοτοσυκλέτα MotoGP."

 

"Η μοτοσυκλέτα έχει σίγουρα δυνατότητες. Είναι πολύ ελαφριά, κάτι που επιτρέπει γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και άμεσο πλασάρισμα στη στροφή. Μετά από λίγο, οι χρόνοι μου ήταν καλοί και πραγματικά απόλαυσα την οδήγηση. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω πως θα έχει εξελιχθεί η μοτοσυκλέτα στις επόμενες δοκιμές, το χειμώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Gerry Bryce από την Racedays και τους ανθρώπους της FTR, που μου έδωσαν τη δυνατότητα να οδηγήσω αυτή τη μοτοσυκλέτα", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

 

Ο Rea σχεδιάζει για το 2010 να αγωνιστεί είτε στο Πρωτάθλημα World Supersport, είτε στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi 2ο χρόνο με την Ferrari!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Στην ομάδα της Matteoni ο Lukas Pesek.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα