• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Θέλει νίκη στην Valencia.
Ο Ισπανός αποφασισμένος να διεκδικήσει την καρώ σημαία.
Νέα 04/11/2009 - 10:36

Ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει πολύ ώστε να κλείσει τη φετινή χρονιά με νίκη στον αγώνα της πατρίδας του. Η πρόσφατη πάντως φόρμα του Ισπανού και oι παραδοσικά καλές επιδόσεις του στον αγώνα της Valencia έχουν ανεβάσει ιδιαίτερα το ηθικό του.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda είναι ακόμα στο κηνύγι της τρίτης θέσης του Πρωταθλήματος, με ανταγωνιστή τον Casey Stoner. Ο Pedrosa θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ότι αγωνίζεται εντός έδρας, ώστε να πιέσει δυνατά από την έναρξη κιόλας των δοκιμών.

 

Με τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, ο Pedrosa έχει πολύ καλή ψυχολογία και πιστεύει ότι θα ανατρέψει το προβάδισμα 11 βαθμών που κατέχει ο Stoner, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

 

"Πάντα μου άρεσε το Grand Prix της Valencia και φέτος πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί”, σχολίασε ο Ισπανός. "Είναι μια πίστα όπου πραγματικά απολαμβάνω να οδηγώ, παρότι είναι ιδιαίτερα σφιχτή. Η υποστήριξη του κόσμου με κάνει πάντα να πηγαίνω γρήγορα εκεί και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι πραγματικά καταπληκτική."

 

"Δεν ήταν η καλύτερη σεζόν για εμάς, διότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τον Τίτλο. Γι' αυτό το λόγο, θέλω να ολοκληρώσω τη χρονιά με μια νίκη. Η επίδοσή μου στον τελευταίο αγώνα, όπου πήρα τη δεύτερη θέση, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έχει τονώσει πραγματικά την αυτοπεποίθησή μου. Στην Valencia το ενδεχόμενο βροχής δεν είναι απίθανο, οπότε είμαστε πανέτοιμοι για οτιδήποτε συμβεί", ολοκλήρωσε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: «Στόχος η 10άδα»

« Προηγούμενο άρθρο

VERMEULEN: Θέλει να αποχωρήσει από τα MotoGP με το κεφάλι ψηλά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα