• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VERMEULEN: Θέλει να αποχωρήσει από τα MotoGP με το κεφάλι ψηλά.
Ο Αυστραλός έχει σοβαρό κίνητρο για διάκριση στην Valencia.
Νέα 04/11/2009 - 10:03

Ο Chris Vermeulen είναι ο μοναδικός αναβάτης που έχει βαθμολογηθεί σε όλους τους αγώνες της φετινής σεζόν και είναι διεκδικεί με αξιώσεις την έβδομη θέση στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας της Κυριακής στην Valencia θα είναι ο τελευταίος για τον Αυστραλό στα MotoGP και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Πέντε αναβάτες, μεταξύ των οποίων και ο team mate του, Loris Capirossi διεκδικούν την έβδομη θέση στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος, με τη μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται μόλις στους τρεις βαθμούς. "Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να πραγματοποιήσω μια καλή εμφάνιση στην Valencia", τόνισε ο Αυστραλός. "Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας στα MotoGP, τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια και θέλω να κάνω μια επίδοση για την οποία θα είμαι περήφανος. Η θητεία μου στα MotoGP με την ομάδα της Suzuki ήταν καταπληκτική και η ομάδα μου εργάστηκε ακούραστα για προετοιμάσει τη μοτοσυκλέτα όσο καλύτερα γινόταν, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Νομίζω ότι οφείλω έναν καλό επίλογο τόσο στον εαυτό μου, όσο και στην ομάδα μου."

 

"Έχω βαθμολογηθεί σε όλους τους φετινούς αγώνες και στην Valencia θέλω να πετύχω την υψηλότερη μου επίδοση, γι' αυτή τη σεζόν. Ο στόχος μου είναι η άνοδος στο βάθρο. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Θέλει νίκη στην Valencia.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: «Ελπίζω να μείνω για πάντα στη YAMAHA»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα