• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Αγώνας 2
Έκανε το διπλό ο Rea!
Νέα 08/07/2018 - 19:04

Ο Jonathan Rea βγήκε νικητής από μια ωραία μάχη με τον Michael Van der Mark της Yamaha, για να κάνει το διπλό στην πίστα του Misano.

 

Με τον Van der Mark να ξεκινά από την pole position και τον Rea από την 9η θέση, ο πρώτος ισχυροποιούσε τη θέση του από τους υπόλοιπους.

 

Ο Rea ξεκίνησε δυνατά και ήταν 6ος μετά τις πρώτες τρεις στροφές, αλλά στο δεύτερο γύρο είχε ένα περιστατικό με τον Savadori που του στοίχισε λίγο.

 

Στη συνέχεια, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρήκε τον καλό του εαυτό και μέχρι τα μέσα του Αγώνα είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους Davies-Sykes-Melandri και να ανέβει στη 2η θέση.

 

Όμως, επειδή χρειάστηκε να δώσει τόσες μάχες για να φτάσει στη 2η θέση, ο Van der Mark είχε καταφέρει να κάνει διαφορά 1,5’’ μπροστά του.

 

Ο ρυθμός του Rea όμως ήταν εντυπωσιακός και με μια σειρά γρήγορων γύρων, κατάφερε να τον φτάσει, όμως δεν θα ήταν εύκολο να τον νικήσει κιόλας.

 

Μόλις τρεις γύρους πριν το τέλος του έκανε μια ωραία κίνηση, τον κράτησε πίσω του και πήρε μια δύσκολη νίκη, για να κάνει το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του μετά την Laguna Seca.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Marco Melandri, ενώ ο Davies έχασε για λίγο το βάθρο και τερμάτισε 4ος, άνετα μπροστά από τον Sykes που και πάλι στο δεύτερο μισό έχασε το ρυθμό του.

 

Ο Alex Lowes πήρε την 6η θέση μπροστά από το δίδυμο της Aprilia, με τον Loris Baz να ξεπερνά την πτώση του από χτες και να ολοκληρώνει ένατος σήμερα. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Leon Camier της Honda.

Επόμενο άρθρο »

Μάχη για τον 2ο οδηγό

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα