• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Αγώνας 1
9η φετινή νίκη για Rea
Νέα 07/07/2018 - 15:58

Για έναν ακόμη Αγώνα, ήταν ο Jonathah Rea αυτός που κυριάρχησε μέσα στην πίστα, κατακτώντας παράλληλα την ένατη φετινή του νίκη.

 

Ο άσος της Kawasaki έκανε ιδανική εκκίνηση και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ομόσταυλού του, Tom Sykes, που ξεκίνησε από την pole.

 

Από την πρώτη στροφή μέχρι και το τέλος του Αγώνα ο Rea δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε μια μεγάλη νίκη.

 

Μάλιστα κατάφερε να αυξήσει και πάλι τη διαφορά του από το δεύτερο, στους 80 πλέον βαθμούς, τερματίζοντας μπροστά από τους Davies και Laverty.

 

Ο Laverty έκανε δυνατό Αγώνα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Sykes στον 4ο γύρο και στη συνέχεια έμεινε στη δεύτερη θέση μέχρι που έκανε το λάθος στον 15ο γύρο.

 

Το άνοιγμα της γραμμής του, που έδωσε την ευκαιρία στον Davies να περάσει στη 2η θέση, οφειλόταν σε κάποιο σπασμένο σένσορα.

 

Ο Laverty κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό και να τερματίσει στο βάθρο, μπροστά από τον εντυπωσιακό Michael Van der Mark που από 11ος ανέβηκε στην 4η θέση!

 

Αν και ξεκίνησε από την pole position, όπως αποδείχτηκε ήταν ακόμα ένας δύσκολος Αγώνας για τον Tom Sykes.

 

Και πάλι έχανε σε ρυθμό προς το τέλος του Αγώνα, για να τερματίσει 5ος κρατώντας αρκετά πιο πίσω του τον Xavi Fores και την ιδιωτική του Ducati.

 

Απογοητευτικός Αγώνας για τον Marco Melandri που δεν είχε το ρυθμό για κάτι καλύτερο από την 7η θέση, ενώ μεγάλη πτώση στο ρυθμό του είχε και ο Lorenzo Savadory που ολοκλήρωσε 8ος.

 

Ο Leon Camier έδωσε μια 9η θέση στην Honda, ενώ ήταν ο Leandro Mercado με την Kawasaki του που έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα