• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O SIMONCELLI στην Imola με Aprilia;
O SuperSic βρίσκεται στο Mugello και κάνει δοκιμές με την RSV4...
Νέα 22/09/2009 - 13:03
Mπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο οι Ιταλοί συνάδελφοι δηλώνουν μετά βεβαιότητας ότι ο Marco Simoncelli θα τρέξει στο 12ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που θα διεξαχθεί στις 27 του μηνός στην Imola με τα χρώματα της Aprilia!

Με τον Shinya Nakano να είναι τραυματίας, το εργοστάσιο του Noale ψάχνει αναβάτες που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του στους εναπομείναντες αγώνες.

O 22χρονος Ιταλός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέρσι στα 250cc και με μηδαμινές πιθανότητες να υπερασπιστεί φέτος τον τίτλο στην κατηγορία, βρίσκεται σήμερα (22/9) στην πίστα του Mugello όπου πραγματοποιεί δοκιμές με την ιταλική ομάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία, την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμμετοχή του στους αγώνες της Imola. Στο Mugello για λογαριασμό της Aprilia θα βρίσκεται και ο δοκιμαστής της ομάδας Alex Hoffman.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο SuperSic θα δοκιμάσει την εντυπωσιακή RSV4, καθώς είχε την ευκαιρία να την οδηγήσει και πέρσι στη Valencia. Να σημειωθεί επίσης ότι πριν ο Simoncelli υπογράψει με την ομάδα του Fausto Gresini για το 2010 είχε δεχθεί έντονο φλερτ από την Aprilia προκειμένου του χρόνου να έτρεχε μαζί της στο WSBK.O Marco Simoncelli οδηγεί την RSV4
O Marco Simoncelli οδηγεί την RSV4

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: Δοκιμάζει στο Mugello την Aprilia RSV4.

« Προηγούμενο άρθρο

LCR Ηonda: Συνεχίζει με DE PUNIET και το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα