• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR Ηonda: Συνεχίζει με DE PUNIET και το 2010
Ο Γάλλος κράτησε τη θέση του στην LCR...
Νέα 22/09/2009 - 12:31
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Randy de Puniet για ακόμα έναν χρόνο ανακοίνωσε η LCR Honda. Ο Γάλλος μπήκε στα MotoGP το 2006 με την Kawasaki και από το 2008 αγωνίζεται με την ομάδα του Lucio Cecchinello.

«Το 2010 συμπληρώνων πέντε χρόνια στην κορυφαία κατηγορία. Η Honda δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει την RC212V και η ομάδα της LCR είναι πολύ επαγγελματική και είναι σαν μια οικογένεια για μένα. Έχουμε τη δυνατότητα να σημειώσουμε θετικά αποτελέσματα και θα το προσπαθήσουμε», σχολίασε ο 28χρονος Γάλλος που βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας έχοντας ως highlights μέχρι στιγμής την τέταρτη θέση που πήρε στη Jerez και την τρίτη θέση στο βρετανικό GP.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας και παλιός αγωνιζόμενος, Lucio Cecchinello δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον Randy. Έχει πολλές δυνατότητες και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το project που ξεκινήσαμε μαζί στα MotoGP το 2008. Ειλικρινά είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε το 2010. Θα δουλέψουμε με το ίδιο στιλ και την ίδια αποφασιστικότητα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της οργάνωσής μας αλλά και τις εμφανίσεις μας μέσα στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O SIMONCELLI στην Imola με Aprilia;

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεψε την παράσταση ο MELANDRI σε αγώνα του Lotus Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα