• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Δοκιμάζει στο Mugello την Aprilia RSV4.
O Iταλός έγραψε 1'54 στην πίστα της Τοσκάνης.
Νέα 23/09/2009 - 07:59

Ο Marco Simoncelli φημολογείται έντονα ότι θα τρέξει αυτό το σαββατοκύριακο στον αγώνα Superbike της Imola με την ομάδα της Aprilia. Ο Ιταλός πραγματοποίησε καλύτερο χρόνο 1'54.21 κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Mugello, εχθές. Ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε στον 10ο από τους 49 γύρους που πραγματοποίησε ο περσινός Πρωταθλητής των 250cc. Ο Simoncelli δεν κυνηγούσε το χρονόμετρο, αλλά απλά προσπαθούσε να μάθει τη μοτοσυκλέτα και να συνηθίσει τα ελαστικά.  

 

Οι χρόνοι πάντως του Ιταλού ήταν άκρως ικανοποιητικοί, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Aprilia Superbike, Gigi Dall'Igna: "Οδήγησε με το κεφάλι του", δήλωσε ο Dall'Igna, εκφράζοντας το θαυμασμό του για την άμεση προσαρμογή του Simoncelli στη μοτοσυκλέτα της Aprilia. Η τελική απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του Ιταλού στον αγώνα της Imola, θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση των δοκιμών, την Πέμπτη. Ο Dall'Igna πάντως είναι αισιόδοξος ότι ο Simoncelli θα αγωνιστεί.  

Simoncelli
Simoncelli

 

Την ίδια στιγμή που ο αναβάτης της Metis Gilera πραγματοποιούσε δοκιμές, ο Mattia Pasini έγραφε και πάλι γύρους με την Ducati Desmosedici. Ο Ιταλός έκανε μέτριους χρόνους, με καλύτερο το1'52.8 έπειτα από 56 γύρους. Αυτή η επίδοση είναι 3 δευτερόλεπτα πιο αργή από το συνήθη ρυθμό των MotoGP, όμως οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές. Γενικά, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Pasini αξιολογείται ώστε να αναλάβει μια μοτοσυκλέτα της Pramac, την επόμενη χρονιά. Επίσης, ο Ιταλός είναι στα πλάνα της Ducati ως εφεδρικός οδηγός, αν ο Casey Stoner δεν επιστρέψει στον αγώνα της Πορτογαλίας (σενάριο μάλλον απίθανο).  

 

Και οι δύο Ιταλοί θα συνεχίσουν τις δοκιμές μέχρι την Πέμπτη στην πίστα της Τοσκάνης.

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Ανανεώνει με το σπαθί του.

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O SIMONCELLI στην Imola με Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα