• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas Moto2: Αγώνας
Νίκη ο Morbido, δράμα για Marquez, στο βάθρο ο Oliveira
Νέα 09/04/2017 - 22:09

O Franco Morbidelli συνεχίζει απτόητος στη μεσαία κατηγορία, με τον Ιταλό άσο να κατακτά τη δεύτερη νίκη της καριέρας του και τη 2η συνεχόμενη στην κατηγορία.

 

Όλοι οι αναβάτες του αγώνα βγήκαν στην πίστα με τα μεσαία ελαστικά (μπροστά/πίσω) της Dunlop.

 

Γρήγορα οι δυο μοτοσυκλέτες της Estrella Galicia ξεχώρισαν και μπήκαν μπροστά, με τον Miguel Oliveira να τους ακολουθεί.

 

Ο Πορτογάλος είχε πάρει νωρίτερα την πρώτη του pole position και κατάφερε να κάνει έναν καλό αγώνα μέχρι το τέλος.

 

Ο Morbido διατηρούσε το προβάδισμα του αγώνα για το μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο προς το τέλος ο Alex Marquez ξεκίνησε την αντεπίθεσή του.

 

Η μάχη για την πρώτη θέση άναψε στο τέλος! Ο Morbido είχε κρατήσει δυνάμεις και στον τελευταίο γύρο ξεκινούσε να κάνει μια μικρή διαφορά από τον Marquez.

 

Ο τελευταίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα μπροστά, ωστόσο ένα μικρό λάθος του επέτρεψε στον Franco να ξαναπάρει την πρώτη θέση.

 

Στο πρώτο μισό του τελευταίου γύρου ο Morbidelli κέρδισε 2-3 δέκατα από τον Marquez, ο οποίος το κατάλαβε και προσπάθησε να πιέσει.

 

Αγνόησε όμως ένα πρώτο γλίστρημα και στη συνέχεια ήρθε το δράμα για τον Ισπανό, ο οποίος έπεσε και έχασε μια σίγουρη θέση στο βάθρο!

 

Έτσι ο Miguel Oliveira πήρε μια εξαιρετική δεύτερη θέση, που είναι το πρώτο βάθρο για τον Πορτογάλο στην Moto2 και το πρώτο της ΚΤΜ στην κατηγορία.

 

Ένα ανέλπιστο βάθρο πήρε ο Tom Luthi που τον κρατά στη μάχη για τον Τίτλο μετά τη δεύτερη θέση του στο Qatar.

 

Ο Baldassarri έκανε μοναχικό αγώνα - όπως και ο Luthi μπροστά του - στην τέταρτη θέση.

 

Η μάχη για την πεντάδα είχε μεγάλο συναγωνισμό και τελικά νικητής βγήκε ένας εντυπωσιακός Xavi Vierge με την Tech3.

 

Μια πολύ καλή έκτη θέση πήρε η Speed Up και ο Simone Corsi, με τον Peco Bagnaia να είναι ο καλύτερος rookie και να τερματίζει έβδομος.

 

Ο Sandro Cortese ήταν μπροστά στη μάχη για την έκτη θέση (που έγινε μάχη για την 5η μετά την πτώση του Marquez) αλλά στο τέλος υποχώρησε στην 8η.

 

Στη δεκάδα μπήκε ο Brad Binder που καθώς βελτιώνεται η κατάσταση στο τραυματισμένο χέρι του θα εμφανίζεται και καλύτερος.

 

Ο Syahrin πήρε τους πρώτους του βαθμούς για φέτος, κάτι που ισχύει και για τον Brad Binder μπροστά και τον Navarro στην 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Termas MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Termas Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα