• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas Moto3: Αγώνας
Ανώτερος ο Mir, νίκησε McPhee και Martin
Νέα 09/04/2017 - 20:24

Ο Joan Mir δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη φετινή του νίκη και τρίτη της καριέρας του, στο σημερινό αγώνα της Αργεντινής.

 

Ο Ισπανός άσος της Leopard μπορεί να ξεκίνησε από την 16η θέση, ωστόσο αυτό δεν τον πτόησε καθόλου, έχοντας δυνατό ρυθμό από τις δοκιμές.

 

Έτσι ανέβηκε γρήγορα στην ένατη θέση, για να κάνει ένα λάθος στη συνέχεια και να πέσει στην 13η θέση.

 

Ο Mir συνήλθε γρήγορα και με δυνατούς γύρους ανέβηκε στο μπροστινό γκρουπ που μετά το πρώτο μισό του αγώνα, συμπεριελάμβανε πέντε μοτοσυκλέτες.

 

Οι Joan Mir, John McPhee, Jorge Martin, Phillip Oettl και Andrea Migno πάλεψαν μέχρι τέλους για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Σε αυτό ανέβηκε ο Mir κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα φέτος, κερδίζοντας και τους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς.

 

Ο Mir έγινε ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει δυο συνεχόμενους αγώνες στην κατηγορία, μετά το Misano πέρυσι και τον Brad Binder.

 

Στη δεύτερη θέση ο John McPhee που πίεσε για να πάρει τη νίκη, ωστόσο στάθηκε αδύνατον μιας και ο Mir ήταν εντυπωσιακός στα φρένα.

 

Ο τελευταίος γύρος του Mir ήταν χαρακτηριστικός των δυνατοτήτων του, όταν έκανε διαφορά στην αρχή του για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην ευθεία των 1,076μ από το slipstream.

 

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Jorge Martin, ο οποίος εξαπέλυσε μια τελευταία επίθεσή του στον McPhee στο τέλος, αλλά έμεινε 78χιλ πίσω από τον Σκωτσέζο.

 

Είχαμε λοιπόν το ίδιο ακριβώς βάθρο όπως πριν από δυο εβδομάδες στο Qatar, χωρίς αλλαγές στη σειρά.

 

Πολύ δυνατό αγώνα έκανε ο Phillip Oettl και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Andrea Migno που ήλπιζε για κάτι καλύτερο από πέμπτος.

 

Ο Livio Loi κέρδισε τη μάχη για την 6η θέση από τον Romano Fenati που χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Εντυπωσιακός ο Tatsuki Suzuki της ομάδας προς τιμή του Marco Simoncelli, που κατάφερε να πάρει τους 8β της όγδοης θέσης.

 

Αλλά και ο ομόσταυλός του έκλεψε την παράσταση, καθώς ο Tony Arbolino πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο Arbolino ήταν ο δεύτερος καλύτερος νεοφερμένος, με τον Kaito Toba να τερματίζει στη δεκάδα και πίσω από τον Juanfran Guevara.

 

Δεύτερος συνεχόμενος απογοητευτικός αγώνας για τον Nicolo Bulega που τερμάτισε στην 13η θέση έχοντας μια επαφή με τον Di Giannantonio τον οποίο και έθεσε εκτός μάχης.

 

Απογοητευτικός και ο Enea Bastianini, ο οποίος είχε μια πτώση για να ξαναμπεί στον αγώνα και να τερματίσει στην τελευταία θέση.

Επόμενο άρθρο »

Termas Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Termas MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα