• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;
Πριν πέσω είχα πολύ καλό ρυθμό!
Νέα 09/05/2016 - 13:12

Ο Andrea Iannone θεωρεί ότι θα μπορούσε - αν δεν είχε την πτώση - να παλέψει για την πρώτη του νίκη στην κατηγορία και την πρώτη της Ducati από το 2010!

 

Ο Ιταλός άσος των κόκκινων κατάφερε στον έκτο γύρο να αφήσει πίσω του τον Dovizioso και είχε μπροστά του μόνο τον Jorge Lorenzo.

 

Στο δεύτερο γύρο ο Lorenzo ήταν 1,1δ μπροστά από τον Iannone, που έγινε 0,9δ στον 4ο και παρά το ότι χρειάστηκε να περάσει τον Dovi, η διαφορά του από τον Ισπανό στον 7ο γύρο ήταν 1δ!

 

Η προσπάθειά του όμως δεν συνεχίστηκε, καθώς έχασε και αυτός - όπως άλλοι οχτώ συναθλητές του - τον έλεγχο της Desmosedici GP του.

 

«Είναι πολύ παράξενο και δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε στην πτώση. Από την αρχή είχα πολύ καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Ειδικά στους πρώτους 3-4 γύρους πίεζα πιο πολύ το μπροστινό στα φρένα, περισσότερο από το γύρο που έπεσα».

 

«Όταν μείωσα τη διαφορά με τον Jorge, σκέφτηκα ότι δεν ήταν απαραίτητο να πιέσω πολύ γιατί ήταν πιο αργός από εμένα μέχρι εκείνο το σημείο».

 

«Μετά όμως έπεσα και ήταν πολύ παράξενο...».

 

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα στο Le Mans, ο Iannone αποκρίθηκε:

 

«Θεωρώ ότι είχαμε μεγάλη δυναμική για το βάθρο και στους 28 γύρους ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

 

«Σίγουρα όμως, πριν την πτώση, είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Γιατί όχι και τη νίκη; Σίγουρα θα ήταν δύσκολη μάχη, αλλά είχαμε τη δυνατότητα αυτή».

 

Ήταν η τρίτη του πτώση στους πέντε πρώτους αγώνες, την ώρα που η Ducati ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους δυο Andrea θα κρατήσει δίπλα στον Lorenzo.

 

«Πέρυσι καταλάβαινα τα πάντα, την αίσθηση με το μπροστινό, με τη μοτοσυκλέτα. Και φέτος καλά είναι, αλλά ξαφνικά - εκείνη τη στιγμή - τα πάντα άλλαξαν».

 

«Σίγουρα είναι μια άσχημη κατάσταση για όλους. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να βιώσουμε κάτι τέτοιο».

Επόμενο άρθρο »

Κορυφαίος δορυφορικός ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Στις κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα