• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Στις κατατακτήριες
Εκεί είναι που πρέπει να βελτιωθώ
Νέα 09/05/2016 - 12:32

Ο Dani Pedrosa υπογραμμίζει ότι πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά στις κατατακτήριες, ώστε να έχει ελπίδες να τερματίσει στις πρώτες τρεις θέσεις.

 

Ο Ισπανός ήταν η μόνη Honda σήμερα που δεν έπεσε στον αγώνα του Le Mans!

 

Ο 30χρονος διάλεξε το πιο μαλακό μπροστινό ελαστικό, από αυτό που είχαν οι άλλες Honda, αλλά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν αυτός ήταν ο λόγος που έπεσαν οι άλλοι.

 

«Έχανα πολύ έδαφος στις εξόδους και δεν μπορούσα να πιέσω στα φρένα με γεμάτο ντεπόζιτο».

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Έβλεπα τους άλλους μπροστά που έπεφταν κι έπρεπε να είμαι προσεχτικός. Την ίδια ώρα όμως είχα σταθερό ρυθμό».

 

Ο Dani Pedrosa ξεκίνησε 11ος στις κατατακτήριες και είχε πολύ δύσκολο έργο μπροστά του.

 

«Είναι δύσκολο να είσαι στους πρώτους, όταν κάνεις άσχημες κατατακτήριες όπως εγώ. Το λέω πάντα πριν από κάθε Γύρο και βάζω τα δυνατά μου στις κατατακτήριες».

 

«Φαίνεται όμως ότι όσο προσπαθώ, τόσο πιο χάλια τα πάω, οπότε την επόμενη φορά θα χαλαρώσω κι ελπίζω να κάνω καλύτερες κατατακτήριες».

 

«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι στις πρώτες σειρές διότι πολλοί είναι καλοί στον ένα γύρο, αλλά ο ρυθμός αγώνα δεν είναι ο ίδιος για όλους».

 

«Ήμουν κολλημένος πίσω από κάποιους που δεν είναι γρήγοροι στον αγώνα».

 

«Στην αρχή του αγώνα δυστυχώς δεν είχα καλή πρόσφυση. Το ένοιωθα ότι η πίστα δεν ήταν καλή και ότι τα ελαστικά δεν ήταν έτοιμα».

 

«Προσπάθησα να πιέσω, αλλά έχανα πάρα πολύ χρόνο στις επιταχύνσεις στις εξόδους των στροφών».

 

«Είχα κοντά τις δυο δορυφορικές Yamaha και τις δυο Suzuki και ίσως κάποιον άλλον. Σε κάθε έξοδο έχανα 2-3 δέκατα και κέρδιζα μετά στα φρένα».

 

«Όταν έπεσα το καύσιμο απέκτησα καλύτερη αίσθηση και κατέβασα τους χρόνους μου, όμως ήδη είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».

 

«Ήταν αδύνατον να γεφυρώσουμε τη διαφορά από τον πρώτο. Έκανα μερικές ριψοκίνδυνες ενέργειες, διότι καθώς έχανα στις εξόδους δεν μπορούσα να μείνω κοντά για να κάνω προσπεράσεις».

 

«Και εξαιτίας αυτού έχασα χρόνο σε μερικούς γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ν΄αλλάξουμε νοοτροπία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα