• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κορυφαίος δορυφορικός ο Espargaro
Αλλά και αρκετά απογοητευμένος
Νέα 09/05/2016 - 15:02

Ο Pol Espargaro μπορεί να πέτυχε το στόχο του, που ήταν να είναι αυτός η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα στο Le Mans, ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένος.

 

Ο λόγος; Δεν μπορούσε να εξηγήσει για ποιο λόγο αδυνατούσε στον αγώνα να έχει το ρυθμό και τη δυναμική που μας είχε δείξει στα ελεύθερα τις προηγούμενες ημέρες.

 

«Κοιτώντας τη θέση, ναι, είναι καλή. Αλλά κοιτώντας συνολικά το Σ/Κ, όχι δεν είμαι χαρούμενος. Στο ζέσταμα ήμασταν πιο γρήγοροι από τον Jorge στον ένα γύρο».

 

«Σε ρυθμό ήμασταν το ίδιο ή και πιο γρήγοροι από τον Rossi. Στα χαρτιά ήμασταν πιο γρήγοροι από αυτόν. Αλλά στον αγώνα μας νίκησε για 14δ».

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω ή να εξηγήσω τι έγινε. Δεν μπόρεσα να έχω το ρυθμό που είχα στα ελεύθερα και αυτό είναι απογοητευτικό».

 

Που πιστεύει ο Pol Espargaro ότι χάνει, σε σχέση με τις εργοστασιακές M1;

 

«Τα κάνουν όλα πιο απλά. Ανοίγουν το γκάζι και επιταχύνουν. Πιέζουν φρένο και φρενάρουν. Όπως έκανα κι εγώ το πρωί, αλλά δεν μπορούσα να κάνω στον αγώνα».

 

«Σε κάθε επιτάχυνση με άφηναν πίσω 3-4 μέτρα! Μετά στην άλλη επιτάχυνση άλλα 4 μέτρα κι έτσι πήγε μέχρι το τέλος του αγώνα».

 

«Το πρόβλημα είναι ότι εσύ πρέπει να καλύψεις το έδαφος στα φρένα, με γεμάτο ντεπόζιτο, με άσφαλτο που δεν έχει καλή πρόσφυση και κάνεις λάθη».

 

«Δεν ξέρω τι να πω ή τι να κάνω... πρέπει κάτι να κάνουμε για τον επόμενο αγώνα, διότι μετά από ένα καταπληκτικό Σ/Κ το αποτέλεσμα είναι ίδιο και δεν είναι δίκαιο».

 

«Πριν τον αγώνα, ο στόχος μου ήταν να είμαι ο κορυφαίος δορυφορικός. Αλλά όταν παλεύεις με άλλους που κανονικά είσαι πιο γρήγορος από αυτούς...».

 

«Για παράδειγμα ήμουν πιο γρήγορος από τον Dani και τον Maverick, αλλά στον αγώνα δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω».

 

«Ήμουν πιο γρήγορος από τον Aleix, αλλά μου κόστισε πολύ χρόνο να τον περάσω».

 

«Όλα θα είναι πιο εύκολα, αν μπορέσουμε και μεταφέρουμε την ταχύτητά μας από τα ελεύθερα στον αγώνα».

 

«Είμαι λυπημένος, είμαι νευριασμένος... και ο λόγος είναι ότι δεν είμαι σε θέση να κάνω ό,τι είχα συνηθίσει».

Επόμενο άρθρο »

Περίμενε περισσότερα ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα