• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Φουντώνει ο ανταγωνισμός για το βραβείο της BMW M
Ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi προηγούνται στη βαθμολογία για τις καλύτερες κατατακτήριες επιδόσεις.
Νέα 02/08/2009 - 12:03

Ο Jorge Lorenzo έχει βάλει φωτιά στη σχετική κατάταξη, έχοντας ήδη τέσσερις pole position μέχρι τώρα. Μάλιστα, ο Ισπανός δεν έχει λείψει σε κανέναν αγώνα από την πρώτη σειρά εκκίνησης. Με τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα, ο αναβάτης της Fiat Yamaha στοχεύει να φύγει στο τέλος της χρονιάς, με το βραβείο στα χέρια του – ένα αυτοκίνητο BMW της σειράς Μ. Όμως, ο team mate του, και πρωτοποόρος του Πρωταθλήματος, Valentino Rossi παραμονεύει.

 

O Ιταλός βρίσκεται πίσω από το Lorenzo μόλις πέντε βαθμούς, στη βαθμολογία για τις καλύτερες κατατακτήριες επιδόσεις, έχοντας και αυτός τέσσερις pole position, με τις δύο από αυτές να έχουν σημειωθεί στους τελευταίους αγώνες του Sachsenring και του Donington.

 

Με 28 βαθμούς λιγότερους ακολουθεί ο περσινός νικητής του βραβείου, Casey Stoner, που μέχρι τώρα έχει καταφέρει μια pole position, αλλά έχει βρεθεί εκτός πρώτης σειράς εκκίνησης μονάχα δύο φορές φέτος. Με επτά αγώνες να απομένουν, ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati σίγουρα έχει αρκετό χρόνο για να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, και να προσθέσει το αυτοκίνητο στη συλλογή του.

 

Ο Dani Pedrosa έχει και αυτός μια pole position φέτος, αλλά ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί δυνατά, και με επιδόσεις όπως η 14η και και η 11η θέση στις κατατακτήριες των δύο πρώτων αγώνων, έχει μείνει μάλλον μακριά, βλέποντας το Lorenzo από απόσταση 75 βαθμών.

 

Στις επόμενες θέσεις, ακολουθούν ο Colin Edwards πέμπτος, και oAndrea Dovizioso έκτος, παρότι κανείς τους δεν έχει βρεθεί φέτος στην πρώτη σειρά εκκίνησης.

Επόμενο άρθρο »

AMA SUPERBIKES: Ο Mat Mladin αποσύρεται από τους αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

ΗONDA: Παγώνει το «project» LORENZO...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα