• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΕΔ2
Ο Luthi δυνατός στη Valencia
Νέα 06/11/2015 - 18:41

Στην πίστα που πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη, ο Luthi κατάφερε σήμερα να κάνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:35,560.

 

Παρά την άτυχη στιγμή του στο τέλος, όταν είχε και μια πτώση, ο Luthi έδειξε δυνατός από το ξεκίνημα στην Ισπανική πίστα, καθώς κυνηγά τη δεύτερη φετινή του νίκη.

 

Ο Ελβετός αναβάτης έμεινε μπροστά από τον εντυπωσιακό Tito Rabat για 0,274δ καθώς ο τελευταίος επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι.

 

Ο Rabat σταδιακά βελτίωνε τους χρόνους και την αίσθησή του πάνω στη μοτοσυκλέτα του, κάνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο το απόγευμα.

 

Η Kalex δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη ποτέ στη Valencia και η Speed Up σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει αυτή την παράδοση!

 

Ο Sam Lowes έδειξε πολύ δυνατός το πρωί, αλλά και το απόγευμα στις ΕΔ2 συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Στην πεντάδα ο Jonas Folger και ο Julian Simon, με τον τελευταίο να είναι η δεύτερη Speed Up στις πέντε πρώτες μοτοσυκλέτες!

 

Από εκεί και πέρα συνεχίζει να δείχνει δυνατός στους τελευταίους Γύρους ο Luis Salom και στις ΕΔ2 πήρε την έκτη θέση.

 

Μέχρι την πτώση του - όταν και έδειχνε να κουτσαίνει στο αριστερό του πόδι - ο Marquez είχε πολύ καλή παρουσία.

 

Εν τέλει αν και δεν κατάφερε να βελτιωθεί όσο οι αντίπαλοί του μπροστά, πήρε θέση στη δεκάδα.

 

Εκεί βρέθηκε και ο Johann Zarco που δούλευε με το μυαλό στον αγώνα της Κυριακής, ωστόσο το 0,849δ από την κορυφή δεν πρέπει να αφήνει χαρούμενο τον Πρωταθλητή.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αρκετά χαρούμενος...

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ2: Η σκυτάλη στον Jorge

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα