• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ2: Η σκυτάλη στον Jorge
Το πάνω χέρι ο Ισπανός με το τέλος της 1ης ημέρας
Νέα 06/11/2015 - 17:21

Δυο 24ωρα μένουν για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας και ο Jorge Lorenzo έκλεισε την 1η ημέρα στη Valencia στην πρώτη θέση.

 

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του Marc Marquez το πρωί, ήταν η σειρά του Lorenzo το απόγευμα, ο οποίος έκανε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:31,111.

 

Με το μεσαίο πίσω ελαστικό της Bridgestone, ο Jorge έγραψε τους καλούς του χρόνους στα τελευταία 10 λεπτά όταν και φόρεσε καινούργια ελαστικά.

 

Δυο δέκατα πιο πίσω, ο Dani Pedrosa έκανε στο τέλος έναν πολύ γρήγορο γύρο και κατάφερε να αρπάξει τη δεύτερη θέση.

 

Την ώρα που ο Jorge Lorenzo είχε οχτώ γύρους στο 1:31 το μεσημέρι, ο Dani έμενε στους τέσσερεις.

 

Σημαντική η βελτίωση για τον Andrea Iannone, ο οποίος κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μαλακό πίσω ελαστικό και να ανέβει στην τρίτη θέση.

 

Ο Valentino Rossi προετοιμάζεται για την πρόκληση της καριέρας του και οι χρόνοι του ήταν πολύ ενθαρρυντικοί.

 

Ο Ιταλός άσος χρησιμοποίησε με επιτυχία και το σκληρό πίσω ελαστικό της Bridgestone, με καλύτερό του χρόνο το 1:31,475 που τον έφερε στην τέταρτη θέση.

 

Πάντως ο Rossi σε κάθε του έξοδο έκανε και μερικούς γύρους στο 1:31 και στο τέλος είχε συνολικά οχτώ, όσους και ο ομόσταυλός του στην πρώτη θέση!

 

Ο Marquez από την άλλη έδειξε να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα καινούργια λάστιχα στο τέλος κι έμεινε μόλις στην 5η θέση, μετά από μια πολύ δυνατή παρουσία το πρωί.

 

Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Danilo Petrucci, με τον Ιταλό να παίρνει θέση στην εξάδα και να είναι μόλις 94χιλ πιο αργός από τον Marquez!

 

Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Andrea Dovizioso που από την 4η θέση το πρωί έπεσε στην 14η το μεσημέρι και ο Bradley Smith που ήταν μόλις 15ος!

 

Ο Αμερικανός Nicky Hayden - επίσημα ο 22ος θρύλος του MotoGP από σήμερα - πήρε την 16η θέση, καθώς διανύει το τελευταίο του GP στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Θρύλος του MotoGP ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα