• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ1
Πρώτος ο Kent, εντυπωσίασε ο Bulega!
Νέα 06/11/2015 - 11:32

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το τριήμερο της Valencia για τον Danny Kent, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί με επιτυχία το +24β που έχει στη βαθμολογία.

 

Αυτή είναι η διαφορά του Βρετανού άσου από τον Miguel Oliveira, με τους δυο τους να «λύνουν» τις διαφορές τους την Κυριακή στον αγώνα.

 

Ο Βρετανός ήταν ο πρώτος που έπεσε στο 1:39, ένας εξαιρετικός χρόνος δεδομένης την όχι καλής κατάστασης της πίστας στο ξεκίνημα.

 

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, με τους 14 πρώτους να έχουν διαφορά μόλις στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Δυο ήταν οι αναβάτες που έπεσαν κάτω από το 1:40 και ο δεύτερος ήταν ο Isaac Vinales, η μόνη KTM ανάμεσα στις Honda που κυριάρχησαν στην πρώτη εξάδα!

 

Από εκεί και πέρα ο Ono, ακολουθώντας τον Vazquez, κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Βάσκος έμεινε 8χιλ. πίσω του.

 

Στην πεντάδα και ο Niccolo Antonelli, χάρη στον τελευταίο του γύρο, με τον Jorge Navarro να κάνει τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Nicolo Bulega, στην πρώτη του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατορθώνοντας να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην 9η θέση!

 

Ο Bulega - από την Ακαδημία του Rossi - τη νέα σεζόν θα είναι ο τρίτος αναβάτης της SKY VR46!

 

Να σημειώσουμε ότι στην Valencia οι δυο μοτοσυκλέτες της SKY VR46 βρίσκονται στην πίστα με ένα τεράστιο «46» στα φέρινγκ, υποστηρίζοντας τον Rossi στην προσπάθειά του για το δέκατο Τίτλο. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ1: Σε ξέφρενο ρυθμό ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα