• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ1: Σε ξέφρενο ρυθμό ο Marquez!
Δεύτερος ο Lorenzo, πέμπτος ο Rossi
Νέα 06/11/2015 - 13:21

Μπορεί να πέρασε μια «από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής του» μετά την Μαλαισία, ωστόσο μέσα στην πίστα ο Marquez φαίνεται ότι τα έχει ξεχάσει όλα!

 

Ο Ισπανός άσος ήταν ταχύτατος σήμερα το πρωί στις ΕΔ1, όταν πήρε την πρώτη θέση με έναν από τους δέκα (!) γύρους που έκανε στο 1:31!

 

Ο Marquez ήταν ταχύτατος από το ξεκίνημα κι έκανε χρόνους κάτω από το ρεκόρ πίστας, έχοντας σώσει με εντυπωσιακό τρόπο και μια παραλίγο πτώση στην 8!

 

Ο Jorge Lorenzo κυνηγά τη νίκη αυτή την Κυριακή, αλλά όπως φάνηκε αυτή μόνο εύκολα δεν θα έρθει με τις δυο Honda πολύ δυνατές.

 

Ο Lorenzo ήταν ο μόνος που πλησίασε τον πολύ δυνατό Marquez σήμερα το πρωί, κάνοντας πέντε γύρους στο 1:31.

 

Έφερε την Μ1 του στη δεύτερη θέση, αλλά και ο Dani Pedrosa στην τρίτη έδειξε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τον συμπατριώτη του.

 

Όλα τα βλέμματα όμως ήταν στραμμένα στον Valentino Rossi, ο οποίος μπήκε στην πίστα μια ημέρα αφότου απορρίφθηκε το αίτημά του από το CAS.

 

Ο Ιταλός άσος έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, 23 μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου από την καλύτερη Ducati που δεν ήταν του Iannone!

 

Αντίθετα ο Dovizioso - ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει την αίσθηση που είχε από την GP15 στην αρχή της σεζόν - κατάφερε να κάνει μια μικρή έκπληξη με τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Εντυπωσιακή έκτη θέση για τον Pol Espargaro, ο οποίος μόλις πριν από δυο εβδομάδες έσπασε ένα κόκαλο στο λαιμό του από την πτώση στο ζέσταμα της Μαλαισίας.

 

Ελπίζει για την τέταρτη θέση στη βαθμολογία ο Iannone, ο οποίος έκλεισε τις ΕΔ1 στην έβδομη θέση, μια μπροστά από τον Cal Crutchlow.

 

Εκεί που το έσωσε ο Marquez - στην 8 - έπεσε ο Maverick Vinales και ο Ισπανός όταν επανήλθε το μόνο που κατάφερε ήταν η 16η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα