• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα!
Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου
Νέα 06/11/2015 - 00:16

Η περίοδος μετά το Grand Prix της Μαλαισίας, ήταν - σύμφωνα με τον Marc Marquez - μια από τις δυσκολότερες εβδομάδες της ζωής του.

 

«Ειλικρινά ήταν μια από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου. Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα, να συγκεντρωθώ 100% στον τελευταίο αγώνα. Δεν ήταν εφικτό όμως».

 

«Έχω ήδη πει τι έγινε στη Μαλαισία και δεν άλλαξε κάτι, αλλά όπως μας ζήτησαν θα μιλήσουμε μόνο για τη Valencia. Και η Honda θα δείξει την τηλεμετρία μετά τον αγώνα. Είμαστε εδώ για να το διασκεδάσουμε».

 

«Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι ότι δεν τερμάτισα τον αγώνα για μένα και την ομάδα μου».

 

«Σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό, όπως κάνει ο καθένας στη δουλειά του. Το προσπαθώ για τους χορηγούς και την ομάδα μου».

 

«Το έκανα στη Μαλαισία, το έκανα στην Αυστραλία και στην Ιαπωνία και θα το κάνω κι εδώ. Θα παλέψω για τη νίκη ή για το βάθρο».

 

«Ήταν μια σκληρή εμπειρία και δύσκολη, ειδικά για έναν 22χρονο, αλλά νομίζω ότι στο μέλλον θα με βοηθήσει γιατί έμαθα πολλά και θα συνεχίσω να μαθαίνω».

 

«Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστώ υπό κανονικές συνθήκες, αλλά τώρα είμαι εδώ με τη δεύτερη οικογένειά μου, την ομάδα μου και αυτό με βοηθά πολύ».

 

«Αυτό που λέω στους θεατές είναι να αγαπάνε το MotoGP όπως εγώ που από μικρός ερχόμουν στην πίστα για να το διασκεδάσω».

 

«Το GP της Valencia πάντα είναι πολύ ιδιαίτερο για το Πρωτάθλημα και όλοι οι θεατές θα πρέπει να το διασκεδάσουν».

 

«Ξέρουμε ότι κάποιος θα ακολουθήσει τον Valentino, κάποιος τον Jorge, τον Dani, εμένα. Αλλά στο κάτω-κάτω όλοι θα έρθουν για το θέαμα και το πιο σημαντικό είναι να το διασκεδάσουν».

 

Ο Marquez τόνισε ότι παρά τα πρόσφατα γεγονότα, η νοοτροπία του παραμένει η ίδια στους αγώνες και σκοπεύει να παλέψει για την καλύτερη δυνατή θέση στον αγώνα.

 

«Η νοοτροπία και το αγωνιστικό μου πνεύμα παραμένουν τα ίδια. Αν χρειαστεί θα παλέψω με τον ομόσταυλό μου, με τον Jorge, με τον Valentino...».

 

«Θα δούμε για ποια θέση θα μπορέσουμε να παλέψουμε και πάντα θα επιδιώκω το καλύτερο αποτέλεσμα για εμένα, την ομάδα και τους χορηγούς».      

 

O Rossi θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid, με τον Marquez να έχει βρεθεί και ο ίδιος σε παρόμοια θέση.

 

«Ναι, στη Moto2 είχα ξεκινήσει τελευταίος εδώ στη Valencia και κέρδισα τον αγώνα. Αλλά και στο Qatar ήμουν τελευταίος μετά την 1η στροφή και πήρα τελικά την 5η θέση».

 

«Στο MotoGP είναι σαφώς πιο δύσκολο, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την κατάσταση διότι δεν είμαι εγώ σ’ αυτή την κατάσταση».

 

Όταν τον ρώτησαν αν σκέφτηκε να παρέμβει μπροστά στο CAS, όπως ήθελε να κάνει αλλά δεν του επετράπη ο Jorge Lorenzo, ο Marquez το διέψευσε.

 

Τέλος αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με τον Jorge ή τον Valentino από τη Sepang, προσθέτοντας ότι «...αργά ή γρήγορα ελπίζω να μιλήσω μαζί τους».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επιστρέφει ο Parkes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα