• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Miller στην Marc VDS
Επισημοποιήθηκε πριν από λίγο
Νέα 15/10/2015 - 10:51

Οι φήμες επαληθεύθηκαν και η ομάδα της Marc VDS στη μεγάλη κατηγορία θα έχει δυο αναβάτες το 2016!

 

Ο Jack Miller θα είναι το δεύτερο όνομα για τη νέα σεζόν, δίπλα στον Tito Rabat που θα πάρει τη θέση του Redding στην ομάδα.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία αυτή», σχολίασε ο Miller. «Ξέρω ότι η Marc VDS είναι μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα και μπορούν να με βοηθήσουν να παλέψω για καλά αποτελέσματα».

 

«Και οι δυο μας θα έχουμε ένα χρόνο εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία και με αυτή αρωγό μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα για τη Honda».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Jack Miller έκανε το άλμα από την Moto3 πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία φέτος.

 

Ο Αυστραλός έχει μαζέψει ήδη 16 βαθμούς τη φετινή σεζόν με την LCR Honda, με καλύτερό του αποτέλεσμα την 11η θέση στην Catalunya.

 

Ο Miller είναι τρίτος στην κατάταξη των OPEN μοτοσυκλετών, ισοβαθμώντας με τον Αμερικανό Nicky Hayden.

 

Η σημερινή αυτή ανακοίνωση σημαίνει ότι η LCR Honda του Cecchinello επιστρέφει στο σχήμα με τον ένα αναβάτη τη νέα σεζόν.

 

Για τον Miller δεν υπήρχε ανησυχία για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, καθώς έχει συμβόλαιο απευθείας με την Honda.

 

Αυτή φρόντισε για την αποκατάσταση του αναβάτη της, για τον οποίο οι αρχικές πληροφορίες ήταν ότι μπορεί να πήγαινε στην ομάδα του Aspar.

 

Ο τελευταίος όμως αναμένεται να αλλάξει σε μοτοσυκλέτες της Ducati για το 2016 κι έτσι ο Miller θα βρεθεί στην Marc VDS τη νέα σεζόν.

 

Μια κίνηση που, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Marc Van der Straten, άργησε 12 μήνες να πραγματοποιηθεί!

 

Ο ιδιοκτήτης της Marc VDS εννοεί την κόντρα που υπήρχε προς τα τέλη της περασμένης σεζόν, αναφορικά με το συμβόλαιο του νεαρού άσου.

 

Η Marc VDS τόνιζε ότι υπήρχε προσύμφωνο μαζί τους και δέσμευση από τον αναβάτη να είναι μαζί τους το 2015 στη μεσαία κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Μέρος 2: Συνέντευξη με τον Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Να κρατηθεί ψηλά θέλει ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα