• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Να κρατηθεί ψηλά θέλει ο Pedrosa!
«Πάμε στην Αυστραλία με δυναμική»
Νέα 14/10/2015 - 17:49

Ο Dani Pedrosa ελπίζει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και στο Phillip Island, όπως έδειξε στους προηγούμενους Γύρους της Aragon και του Motegi.

 

Μετά τη σπουδαία του μάχη - και νίκη - με τον Valentino Rossi στην Ισπανία, ο Pedrosa έκανε εξαιρετικό αγώνα και στο Motegi, δυο εβδομάδες αργότερα.

 

Στην Ιαπωνία, εκτιμώντας καλύτερα απ’ όλους την κατάσταση στο βρεγμένο, διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα ελαστικά του και πήρε μια πανάξια νίκη.

 

Όπως και ο ομόσταυλός του, έτσι και ο Dani Pedrosa έχει μόνο μια νίκη στην Αυστραλία (2005, 250cc) ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί στη μεγάλη κατηγορία!

 

«Μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ, το αποτέλεσμα στο Motegi ήταν καλό κι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση καθώς πάμε στην Αυστραλία».

 

«Το Phillip Island μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερο λόγω των καιρικών συνθηκών κι έτσι θα δουλέψουμε σκληρά για μια καλή θέση στις κατατακτήριες».

 

«Δεν είναι εύκολο να ξέρουμε το πως θα εξελιχθεί ο αγώνας και θα πρέπει να δούμε πως θα δουλεύει εκεί η μοτοσυκλέτα μας».

 

«Όπως και να ‘χει θα παλέψουμε πολύ κι ελπίζουμε να είμαστε στο βάθρο και πάλι», τόνισε ο Pedrosa, ο οποίος μετά τη νίκη στο Motegi ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο άρθρο »

Ο Miller στην Marc VDS

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Στατιστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα