• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέρος 2: Συνέντευξη με τον Zarco!
«Είναι το είδωλό μου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος όταν του μιλάω!»
Νέα 15/10/2015 - 13:06

Με 309 βαθμούς σε 15 αγώνες, 7 νίκες, 13 βάθρα - τα 12 συνεχόμενα - και 103β μπροστά από τον δεύτερο, δεν είναι να απορεί κανείς για το ποιός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Moto2!

 

Διαβάστε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γάλλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Το πρώτο μέρος θα το βρείτε εδώ.

 

Ποιος από τους αναβάτες της Moto2 σε εξέπληξε περισσότερο φέτος;

 

Ίσως ο Alex Rins για τα φανταστικά του αποτελέσματα, αλλά ήδη ήξερα ότι είναι ένας καταπληκτικός αναβάτης. Αυτός που με εξέπληξε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν είναι ο Hafizh Syahrin. Έχει βελτιωθεί πολύ στους τελευταίους αγώνες και είναι φανταστικό.

 

Πες μας μια αστεία ιστορία που συνέβη όταν ήσουν με την ομάδα σου στις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Ήταν μετά την Βαρκελώνη, στο τεστ της Δευτέρας. Δοκιμάζαμε πολλά εκείνη την ημέρα και ήταν πολλοί μηχανικοί, όταν πήγα κοντά τους και τους είπα: Είμαι χαρούμενος διότι εσείς δουλεύετε κι εγώ χαλαρώνω πίνοντας καφέ! Αυτό είναι ομάδα! Μετά όταν ήμουν στην πίστα τους είδα στην άκρη να μου δείχνουν ότι πίνουν καφέ κι έτρωγαν, σαν να μου έλεγαν ότι τώρα εμείς ξεκουραζόμαστε κι εσύ δουλεύεις! Ήταν τόσο αστείο που γέλαγα στις επόμενες στροφές!

 

Τι πήρες από την ομάδα του Ajo για να κερδίσεις τον Τίτλο, 4 χρόνια μετά την απόπειρα στα 125cc;

 

Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά μετά στον αγώνα ανεβαίνω πάνω και τη νιώθω καλύτερα απ’ όλο το Σ/Κ. Αυτή είναι η διαφορά. Πάντα κοιτάνε να την κάνουν καλύτερη, να έχω αυτοπεποίθηση και με βοηθάνε να κάνω τη δουλειά μου εκμεταλλευόμενος την εμπειρία μου.

 

Πιστεύεις ότι και του χρόνου θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τον Τίτλο;

 

Υπό κανονικές συνθήκες ναι. Με την ίδια ομάδα, την ίδια μοτοσυκλέτα κι ένα χρόνο εμπειρίας για εμένα και την ομάδα. Πρέπει να παλέψω για τον Τίτλο, αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου στα χειμερινά τεστ και μετά να είμαι συγκεντρωμένος και χωρίς άγχος σε κάθε αγώνα. Έτσι θέλω να γίνουν τα πράγματα, όπως φέτος. Θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα, επειδή οι άλλοι με ξέρουν και είναι δυνατοί. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα.

 

Γιατί ήθελες να μείνεις ακόμα ένα χρόνο στην κατηγορία και με την ομάδα του Ajo;

 

Το να παλεύεις για τον Τίτλο και να κερδίζεις αγώνες είναι φανταστικό! Αν είμαι ένας από τους καλύτερους στην Moto2, θα έχω καλή ευκαιρία να ανέβω στη MotoGP και όταν το κάνω θέλω να είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Με δυο καλές σεζόν στην Moto2, θα έχω την ευκαιρία να ανέβω στην MotoGP.

Στην ομάδα του Ajo έχω βρει τα απαραίτητα για να είμαι ήρεμος. Είναι η οικογένειά μου στις πίστες. Περνάω 24 ώρες την ημέρα μαζί τους και με προσέχουν. Ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα αυτά κι έτσι ήθελα να είμαι ακόμα μια σεζόν μαζί τους.

 

Ποιοι αναβάτες στη μεγάλη κατηγορία σε εμπνέουν πιο πολύ;

 

Είδωλό μου είναι ο Valentino Rossi, αλλά με κορυφαίους αναβάτες όπως είναι οι Marquez, Pedrosa, Lorenzo και Rossi υπάρχουν πολλά που μπορείς να μάθεις από αυτούς. Με τον Rossi βέβαια δεν μπορώ παρά να είμαι ενθουσιασμένος όταν του μιλάω! Είναι το είδωλό μου!

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Miller στην Marc VDS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα