• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα πιστεύω μέχρι τέλους!
Δεν με ευνόησαν και πάλι οι συνθήκες
Νέα 11/10/2015 - 15:29

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Jorge Lorenzo το γεγονός ότι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο, από τον Valentino Rossi.

 

Ο Ισπανός, που είχε εντυπωσιάσει στο στεγνό με τη σταθερότητά του παρά τον χτυπημένο ώμο του, έδειχνε στην αρχή του αγώνα ικανός να μειώσει τη διαφορά των 14β από τον Vale.

 

Ενώ όμως είχε το προβάδισμα, η φθορά του μπροστινού του ελαστικού ήταν μεγάλη και η διαφορά που είχε κάνει από τους Pedrosa και Rossi σύντομα εξανεμίστηκε.

 

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, πρώτα ο Pedrosa και στη συνέχεια ο Valentino Rossi έδωσαν δυο απανωτά «χτυπήματα» στις βλέψεις για Τίτλο του Lorenzo.

 

Ο Jorge είναι στο -18 από τον Ιταλό ομόσταυλό του, αλλά γνωρίζει καλά ότι έχασε μια μάχη - και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες - και όχι τον πόλεμο!

 

«Πρέπει και πάλι να είμαι απογοητευμένος, διότι ο καιρός για μια ακόμη φορά δεν μας βοήθησε στο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο στεγνό ήμουν ο πιο γρήγορος και με τον καλύτερο ρυθμό».

 

«Όμως και στο τελείως βρεγμένο ήμουν γρήγορος, αλλά αυτή τη φορά άλλαξαν και πάλι οι συνθήκες και άρχισε να στεγνώνει η πίστα και γι’ αυτό δεν μπόρεσα να κερδίσω τον αγώνα σήμερα».

 

«Ήμουν γρήγορος και συγκεντρωμένος κι έκανα τον ίδιο αγώνα όπως ο Nicco (σ.σ. Antonelli) και ο Zarco, αλλά δεν είχα την ίδια τύχη με αυτούς να είμαι σε τελείως βρεγμένο».

 

«Προφανώς κι αν ήξερα ότι η πίστα θα στέγνωνε στη συνέχεια, δεν θα πίεζα τόσο στην αρχή. Νομίζω όμως ότι όλοι πίστευαν ότι θα μείνει βρεγμένη κι έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω».

 

«Απλά δεν με ευνόησαν οι συνθήκες, όπως και σε κάποιους άλλους αγώνες φέτος και γι’ αυτό χάνουμε βαθμούς».

 

«Ακόμα και σε μια δύσκολη κατάσταση όμως, χάσαμε μόνο τέσσερεις βαθμούς. Θα μπορούσα να είχα χάσει 20 αν έπεφτα στην 3, αλλά το έσωσα».

 

Ο Lorenzo πάντως τόνισε στο τέλος ότι είναι στην καλύτερή του κατάσταση, είτε στο στεγνό είτε στο βρεγμένο και θα συνεχίσει να πιστεύει στην κατάκτηση του Τίτλου μέχρι τέλους!
 

«Είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, είτε στο στεγνό είτε στο βρεγμένο κι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες».

 

«Αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση και μου δίνει την πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Τίτλο. Και αυτό θέλω να το πιστεύω μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δυνατότερη η Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι τόσο σημαντικοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα