• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati στη Jerez
Ολοκληρώθηκε το διήμερο τεστ
Νέα 28/11/2014 - 10:08

Η ομάδα της εργοστασιακής Ducati ολοκλήρωσε τις δυο ημέρες ιδιωτικών δοκιμών που είχε προγραμματίσει για τις 26 και 27 Νοεμβρίου στην πίστα της Jerez.

Ο Andrea Dovizioso, μαζί με τον νέο του ομόσταυλο τον Andrea Iannone, βγήκαν στην Ισπανική πίστα μαζί με άλλες ομάδες από το MotoGP αλλά και από τα SBK. Μαζί τους ήταν και ο Michele Pirro, ο επίσημος δοκιμαστής της ομάδας που συνέχισε να δουλεύει πάνω στην πειραματική Desmosedici. Ο Ιταλός θα παραμείνει στην πίστα και σήμερα.

Την Τετάρτη ο καιρός ήταν αρκετά καλός και οι δυο Andrea βγήκαν στην πίστα κι εκμεταλλεύτηκαν επαρκώς το χρόνο στο στεγνό, δουλεύοντας πάνω στις GP14,2 τους.

Το βράδυ όμως άρχισε να βρέχει, μια βροχή που συνεχίστηκε ανά διαστήματα και τη χτεσινή ημέρα και - σε συνδυασμό με τον κρύο αέρα - στάθηκε αδύνατο για τους κόκκινους να κάνουν αρκετούς γύρους για να συλλέξουν παραπάνω δεδομένα.

Το δίδυμο της ομάδας έριξε κυρίως το βάρος του στα ηλεκτρονικά και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Την Τετάρτη, ο Andrea Dovizioso έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:38,9 ενώ η δεύτερη θέση πήγε στον ομόσταυλό του, Andrea Iannone, ο οποίος «έγραψε» 1:39,0!

Αυτό το τεστ ήταν και το τελευταίο για τους κόκκινους το 2014, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις πίστες στη Μαλαισία, από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν τότε θα γίνει και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της GP15.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: Κατεβάζει χρόνους ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Ράλλυ Monza 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα